BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ    Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı. Her yıl 1 mayısta dünya genelinde kutlanılan işçi bayramının AK Parti hükümetiyle Türkiye'de ayrı bir anlam kazandığını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, işçilerin bu bayramı huzurlu bir ortamda kutlaması için resmi tatil ilan edildiğini hatırlattı. Başkan Orhan, bu yıl Korona salgını nedeniyle meydanlarda kutlanması mümkün olmayan işçi bayramının gelecek yıllarda daha görkemli kutlanacağı temennisinde bulundu.

01.05.2020

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR -SEMT PAZARLARINA SIKI TAKİP -BAŞKAN ORHAN; HALKIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ Koronavirüs (Kovid 19) salgını dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen sıkı denetimlerle birlikte semt pazarlarına da denetim getirilmişti. Aziziye Belediyesi tarafından son bir ayda semt pazarları Korona tedbirleri kapsamında giriş çıkış ve satıcıların denetimleri artırıldı. Pazar girişlerinde dezenfektan bulundurulurken maskesiz girişlere izin verilmiyor.

29.04.2020

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ -DİGOR BELEDİYESİNE TAM DONANIMLI CENAZE ARACI Aziziye Belediyesi daha önce kardeş belediye ilan ettiği Kars’ın Digor Belediyesi’ne yeni bir jestini daha gerçekleştirdi. Daha önce Digor’a bir park kazandıran Aziziye Belediyesi bu kez envanterinde bulunan tam donanımlı cenaze araçlarından birini Digor Belediyesine hibe etti. Başkan Nebi Kerenciler’in bizzat gelip anahtarını Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan aldığı cenaze aracının yıkama işlemlerinden muhafazasına kadar birçok donanıma haiz olduğu öğrenildi.

27.04.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI -"Asıl Bayramlar Yüreklerde Kutlanır" 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100. Yılı kutlaması münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan bir mesaj yayınladı. Bu yıl pandemi nedeniyle kısıtlı bir şekilde kutlamaların yapılacağı çocuk bayramının buruk geçeceğini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çocuklara gelecek yıllarda yapılacak kutlamaların normal seyrinde olması temennisinde bulundu.

23.04.2020

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİÇKİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları dâhilinde hizmet veren yaklaşım 500 esnafa maske dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, bizzat vatandaşa kendisi maske dağıtarak herkese evde kal çağrısını yineledi. Yol boyunca vatandaşlarda da sosyal mesafeyi de dikkate alarak sohbet eden Başkan Orhan, salgının tehlikeli boyutlara ulaşmaması için duyarlılık çağrısında bulundu.

17.04.2020

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ -Ilıca İçin Meydan ve Otopark Projesi -Başkan Orhan; Ilıca Dönüşüyor Kentsel dönüşüm çalışmalarının aralıksız sürdüğü Aziziye'de tek gündem maddesi Korona salgınına rağmen yeni sezon hazırlıklarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Park ve Bahçeler birimi yöneticileri ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile başkan yardımcıları Ilıca'da yeni projelerin hazırlığı için bir araya geldiler. Ilıca Aziziye caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ki yıkımlar sonrasında söz konusu alan üzerinde peyzaj çalışmaları, kent meydanı ve otoparkın inşasına başlanacağı öğrenildi.

15.04.2020

AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM

-AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM -Başkan Orhan; Denetimlerimiz hassasiyetle sürecek Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs salgını tedbirlerine yoğunluk kazandırdı. İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren gıda ürünleri satışı yapan market, ekmek fırınları, pasta imalathaneleri ve manavların denetimlerini sürdürüyor. Hijyenik kurallara uyulmayan işletmeler bundan sonra ağır para cezalarına maruz kalacakları konusunda ihtar edildiler.

13.04.2020

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI -Başkan Orhan; Şuurlu Gençliğimiz Umut Veriyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya buluşmalarında canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı. Takipçi sayısı İnstagram’da 50 binleri aşan @erzurumlular ve #mcorhan instagram hesapları üzerinden gençlerin konuğu oldu. Başkan Orhan bir saate yakın devam eden programda özellikle güncel konular hakkında gelen soruları yanıtladı.

09.04.2020

BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ

AZİZİYE’DE PAZARLAR KONTROL ALTINDA BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına denetimler artırıldı. Çarşamba Dadaşkent semtinde Perşembe günleri ise Ilıca mahallesinde kurulan semt pazarları yakın takibe alındı. Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri ve kolluk kuvvetleri pazar esnafını ve vatandaşların sağlık kontrolü eşliğinde alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

08.04.2020

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan yayımladığı mesajda af kapılarının açıldığı Berat gecesi fırsatının değerlendirilmesi çağrısında bulundu. Bu gecede herkesin kendini yenileme, geçmişini sorgulama ve geleceği planlama açısından çok önemli bir zaman dilimi olduğuna dikkat çeken Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi.

07.04.2020