AZİZİYE'DE KORONA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

AZİZİYE'DE KORONA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR BAŞKAN ORHAN; KORONA İLE MÜCADELEDE EN BÜYÜK SİLAHIMIZ SOSYAL MESAFE Ülkemizde artarak devam eden Korona Virüsüne karşı özellikle yerel yönetimlerin tedbirleri dikkat çekiyor. Erzurum'da da yoğun bir şekilde gerek sosyal medyada duyuruları yapılan gerekse ilçe genelinde aldığı çalışmalar ile adından söz ettiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, dünyayı etkisi altına alan ve gündemin tek gündem maddesi olan bu salgının önlenmesinde vatandaşın duyarlılığına vurgu yaptı. Ülke genelinde istisnalar dışında yapılan çağrıların dikkate alındığına dikkat çeken Başkan Orhan, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarının taktire şayan olduğunu kaydetti.

03.04.2020

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR -BAŞKAN ORHAN; TÜM BİRİMLERİMİZLE TEMİZLİK ALARMI VERDİK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe genelinde bahar temizliği alarmı verildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında tüm sokaklar ve belediye uhdesinde bulunan tüm caddeler temizlenip yıkanıyor. Özellikle Ilıca, Saltuklu ve Selçuklu mahallelerinde bir haftadan beri sürdürülen bahar temizliği kapsamında bu temizlikler sürekli hale getirildi.

23.03.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI

AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI -BAŞKAN ORHAN; YAŞLILARIMIZA EL AYAK OLUYORUZ Aziziye Belediyesi dünyayı etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele kapsamında çalışmalarını artırarak devam ettiriyor. Özellikle ölümlerin yaşlılar arasında fazla olması nedeniyle virüsün yayılmasını engellemek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yaşlıların evden çıkmaması amacıyla duyurular yapılmıştı. Aziziye Belediyesi bu durumu göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

22.03.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI -BAŞKAN ORHAN; BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM Recep ayının 27. Gecesi kutlanan Miraç Kandili münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayımladı. Mesajında aynı zamanda bugün kutlanan Türklerin Ergenekon’dan çıkışını ve bahar bayramı olarak kutlanan Nevruz’a da yer veren Başkan Orhan, İnsanlığın bitmiş olduğu bir anda ortaya çıkan ve cahiliye döneminde bir güneş gibi insanların üzerine doğan Peygamber Efendimizin (S.

20.03.2020

TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

-TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; DEZENFEKSİYONDA HASSASİYETİMİZ SÜRÜYOR Aziziye İlçesi’nde son günlerde artarak devam eden dezenfeksiyon çalışmalarında bugün itibariyle Ilıca, Selçuklu ve Saltuklu mahallelerinde ticari işletmeler temizlik programına alındı. Aziziye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları ile yapılan dezenfeksiyon çalışmalarında bir hafta içinde tüm kamusal alanlarda ilaçlama işlemleri tamamlandı. Kamusal alanlarda yapılan bu işlem sonrasında ilçede faaliyet gösteren ticari işletmeler içinde ilaçlamalar başlatıldı.

20.03.2020

BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR

BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayınladı. Tarihin akışını değiştiren ve Kurtuluş meşalesini ateşleyen büyük mücadelenin coşkuyla kutlandığı günün anlam ve önemine değinen Başkan Orhan, yüz yılı geçmesine rağmen unutulmayan bu destanın tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.

18.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ

-AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ Dünyayı etkisi altına alan ve son günlerde Türkiye genelinde artan Korona virüsüne karşı önlemler Aziziye İlçesi’nde de aralıksız devam ettiriliyor. Adeta 24 saat esasıyla çalışan Aziziye Belediyesi ilçe sınırlarında faaliyet gösteren camiler, kamu kurumları, okullar ve anaokulları ile birçok yerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Yine ilçe sınırları dahilinde özel işletmelere de 48 saat içinde işyerlerini ilaçlatma çağrısı yapıldı.

17.03.2020

AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI

-AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI -DÖRT SPORCU İLE DÖRT MADALYA -BAŞKAN ORHAN; SPORTİF BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK Azizeye Belediyesi iştiraklerinden Termal AŞ sportif başarılarıyla adından söz ettiriyor. Hentbol ve Futbol branşlarının ardından şimdi de Tekvando sporunda da madalya iddiasını sürdürüyor. 6-8 Mart tarihleri arasında 30 ilin katılımıyla Bingöl’de düzenlenen Tekvando Türkiye Grup Şampiyonasına katılan Termalspor’un dört sporcusu eli boş dönmedi.

17.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK

-AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK -BAŞKAN ORHAN; TÜM ŞİKÂYETLERİ DİKKATE ALIYORUZ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren gıda satış noktaları ve marketlere denetim gerçekleştirildi. Belediye zabıta ekiplerinin gün içerisinde yaptığı denetimlerde etiketler incelenerek zamlı satış yapan esnaf uyarıldı. Çin’in Wuhan kentinde baş gösteren tüm dünyaya yayılan Korona bulaşıcı hastalığını fırsata çevirmek isteyerek vatandaşların panik havasını istismara ederek fahiş zam yapanlar hakkında yüklü cezalar uygulanacak.

16.03.2020

ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

-ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU Aziziye Belediyesi tarafından 11 Mart Ilıca’nın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle mevlit programı düzenlendi. İlçe statüsünden çıkarılıp Dadaşkent ile birlikte Aziziye olarak resmi statüsü kazanması sonrasında kurtuluş etkinlikleri kaldırılan Ilıca’nın 102 kurtuluş etkinlikleri kapsamında Ilıca Çarşı Camii’nde düzenlenen mevlit etkinliğine ilgi yoğundu. Aziziye Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe protokolü mensupları ve vatandaşların katıldığı mevlit programı akşam namazı sonrasında düzenlendi.

12.03.2020