BAŞKAN ORHAN BASINLA İSTİŞARE ETTİ

BAŞKAN ORHAN BASINLA İSTİŞARE ETTİ -AZİZİYE’NİN YÖNETİM KADROSU GÖRÜCÜYE ÇIKTI -AZİZİYE’DE NÜFUS VE KONUT ARTIŞ HIZ KAZANDI -YATIRIMCILARA TERMAL TURİZM ÇAĞRISI -KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR -ILICA 2020 YILINDA ŞANTİYEYE DÖNECEK Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası basın mensuplarıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Ilıca Termal Tesislerde yapılan basın toplantısında Başkan Orhan, yeni dönemde yeni yatırımların müjdesini verdi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 9 aylık çalışmalarını anlatan Başkan Orhan, Kentsel dönüşüm çalışmalarından, belediye yatırımlarına kadar birçok konuda basın mensuplarına bilgi verdi.

08.12.2019

BAŞKAN ORHAN SEMT PAZARINDA

BAŞKAN ORHAN SEMT PAZARINDA -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarcılarına destek ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Sürekli olarak kurulan pazarlarda semt pazarı esnafına destek ziyaretlerini sürdüren Başkan Orhan, geleneği bozmadı. Dadaşkent semtinde Çarşamba günleri kurulan pazarda esnafı tek tek gezerek taleplerini aldı.

05.12.2019

BAŞKAN ORHAN, “HER ALANDA ENGELLER AŞILABİLİR”

-ENGELLİ KARDEŞLERİN HAYATA TUTUNMA ÇABASI-YOUTUBER KARDEŞLER ENGEL TANIMIYOR-BAŞKAN ORHAN, “HER ALANDA ENGELLER AŞILABİLİR”Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde internet fenomeni kas erimesi hastası engelli kardeşlerin röportaj talebini geri çevirmedi. Ailede kalıtımsal hastalık olan kas erimesi hastalığı ile 3 yaşında tanışan Yasin Taş (23), Yunus Taş (20) ve Emin Taş’ın Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde ki evlerine ziyaret gerçekleştiren Başkan Orhan, aile üyeleri tarafından karşılandı. Yalnızca malulen emekli kalp hastası babalarının geliri ve sosyal yardımlarla hayat mücadelesi veren fenomen kardeşler, sosyal paylaşım sitelerinde de adeta tıklanma rekoru kırıyorlar.

04.12.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE KIŞ SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE KIŞ SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN: “OLASI TÜM ZORLUKLARI DİKKATE ALIYORUZ” Kışa merhaba diyen Aziziye İlçesi’nde daha şimdiden belediye ekiplerinin her an müdahale edebilme hazırlığı dikkat çekiyor. Erzurum’un merkez ilçeler arasında yüzölçümü en fazla ilçesi olarak bilinen Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatlarıyla tüm ekipler seferber edildi. Bu hafta içerisinde beklenen yoğun kar yağışı öncesi belediye ekiplerinin koordinasyon içerisinde 7 gün 24 saat olası yol kapanmalarına anlık müdahale etmeleri ve vatandaşın zor durumda kalmaması amaçlanıyor.

02.12.2019

BAŞKAN ORHAN: EN KISA ZAMANDA YARALARIMIZI SARACAĞIZ

BAŞKAN ORHAN: EN KISA ZAMANDA YARALARIMIZI SARACAĞIZ BAŞKAN ORHAN, BAŞKENT MAHALLESİNDE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 6 evin yandığı Başkent Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Yangından zarar gören aileleri ve yakınlarını tek tek ziyaret eden Başkan Orhan, yangının çıktığı bölgelerde de kurmaylarıyla yapılacak gerekli çalışmaları yerinde tespit etti. Bir evde başlayan yangının 5 ev ve ahıra sıçradığını ve yangına Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin zamanında müdahalesiyle kısa zamanda kontrol edildiğini ve Aziziye Belediyesi olarak da ellerinden geleni yaptıklarını ve her şartta vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

28.11.2019

AZİZİYE’DE DENETİMLER DOLUDİZGİN

AZİZİYE’DE DENETİMLER DOLUDİZGİNErzurum’un Aziziye ilçesinde zabıta ekipleri un ve unlu mamul üreten işletmeleri denetledi.Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca’da bulunan fırın ve pastanelerde incelemelerde bulundu. Yapılan uygulamada işyeri ruhsatları, çalışanların sağlık karneleri, hijyen ve ekmek gramajları kontrol edildi.

26.11.2019

BAŞKAN ORHAN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN ORHAN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Aziziye Fatih Anaokulu’nu ziyaret eden Başkan Orhan, burada görev yapan eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve öğrencilerle bir süre sobet etti. İnsanoğlunun yeryüzüne gelişi ile başlayan öğretim faaliyetlerinin baş langıçta aliye üyeleri, toplumun ileri gelenleri ve daha sonraki süreçte ise elde edilen bu birikimin öğretmenler aracılığıyla ilim dünyasına kazandırıldığına dikkat çeken Başkan Orhan, eğitime olan yatırımlarının artarak devam ettiğinin bilgisini verdi.

24.11.2019

AZİZİYE’DE EĞİTİME RENKLİ DESTEK

AZİZİYE’DE EĞİTİME RENKLİ DESTEK Aziziye Belediyesi eğitime olan yatırımlarına ve desteklerine ara vermeden devam ediyor. Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında incelemelerde bulunan belediye yetkilileri, okulların boyama ve tadilat işlemlerine kadar birçok konuda destek veriyor. İlçedeki ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsayan proje ile bugüne kadar birçok okulda öğrencilerin eğitimini sürdürmesini kolaylaştıracak çalışmalar yapıldı.

19.11.2019

MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM

MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nde (MÜSİAD) iş adamlarıyla bir araya geldi. Derneğin Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan binasında Başkan Orhan’ı Şube Başkanı Fuat Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Erzurum şehrinin ekonomik potansiyellerinin masaya yatırıldığı toplantıda termal turizm olanakları ve imkanları değerlendirildi.

14.11.2019

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Nene Hatun Anaokulu ’nu ziyaret etti. Anaokulunun Saltuklu Mahallesi’ndeki binasında miniklerle bir araya gelen Başkan Orhan, onlarla oyun oynayarak ve sohbet ederek vakit geçirdi. Başkan Orhan’ı ilk gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemeyen minikler, sonrasında sorularına yanıt aradılar.

12.11.2019