4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR ERZURUM (İHA) - Erzurum’da 4 yıldır evli olan Gülşah ve Ali Sait Kemaloğlu çiftinin çocuk hasretleri 1 yıl önce dünyaya gelen dördüz bebekler ile son buldu. Erzurum’da 4 yıl önce evlenen Gülşah ve Ali Sait Kemaloğlu çifti, 4 yıl boyunca bebek sahibi olmak istedi. Çocuklarının olması için 4 yıl tedavi gören çift, dördüz bebeklerinin olacağını duyunca büyük mutluluk yaşadı.

06.11.2019

ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER

     ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER      ERZURUM'da görme engelli Ahmet Sulanç (23) ile Zeliha Kahraman (19), iki yıl önce başlayan aşklarını evlilikle taçlandırdı. "Gözle görerek seversen o aşk olmaz. Onun adı göz zevki olur bence.

04.11.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan, mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünü millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutladıklarını dile getirdi.

28.10.2019

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI ESAV tarafından bu sene yedincisi düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Aziziye farkını ortaya koydu. Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfınca (ESAV) başkent Ankara’da bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Erzurum Tanıtım Günleri’ başladı. ESAV tarafından ANKA Altınpark Expo Center'da kurulan stantlarda Erzurum kültürü ve yöresel ürünleri, Ankaralılarla buluştu.

21.10.2019

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK Aziziye Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatı’na destek için Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında olağanüstü toplantı. Aziziye Belediye Meclisi’nden, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu bertaraf etmek, bölgeye huzur ve barışı getirmek ve PKK-PYD, YPG, DEAŞ gibi terör örgütlerini bölgeden temizlemek adına başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’na tam destek kararı çıktı. Ekim ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı belediye hizmet binası içerisinde bulunan meclis salonunda Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkanlığında gerçekleşti.

16.10.2019

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katılımcı belediyecilik örneklerini sergilemeye devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Başkan Orhan, ilçede yaşayan vatandaşlar ve esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Hafta sonu Ilıca, Saltuklu ve Selçuklu mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Orhan, kurmaylarından yürüttükleri çalışmaların güncel durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

15.10.2019

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi zabıtası seyyar satıcılara yönelik ortak çalışma başlattı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi’ne bağlı zabıta memurları ilçede kaçak yollardan satış yapan seyyar satıcılara fırsat vermedi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet polisinin de desteklediği denetimlerde önceden uyarılan seyyar satıcıların satış yapması engellendi, haksız kazanç sağlamalarının da önüne geçildi.

10.10.2019

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ Erzurum İzcilik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Short Track Başkent Kupası’nda minikler düzeyinde 5 gümüş ve 3 bronz madalya alarak başarı gösteren Erzurum İzcilik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Aziziye Belediye’sini ziyaret ettiler. Ziyarete İzcilik Kulübü Sorumlusu Özcan Işık, başarılı olan minik sporcular ve aileleri katıldı.

09.10.2019

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ Aziziye ilçesinde yer alan Ilıca’nın yeni turizm bölgesi sınırları Resmî Gazete’de yayımlandı.          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan karara göre, 30 turizm merkezi ile 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.          Bazı alanlarda ilan edilen turizm merkezleri ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgelerinin iptali, sınırlarının yeniden belirlenmesi, isim ve statülerinin değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmî Gazete'de yayımlandı.

03.10.2019

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Söğütlü mahallesinde incelemelerde bulundu. Söğütlü mahallesinde bulunan Balıklı Göl’ü de ziyaret eden Başkan Orhan, mahallede yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başkan Orhan’a gezi sırasında Söğütlü Mahalle Muhtarı Seyfettin Küçükler ve belediye başkan yardımcıları eşlik etti.

01.10.2019