BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’na hizmet sunumu yaptı. Programa AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın Yakutiye ilçesindeki binasında gerçekleşen sunum yaklaşık 1 saat sürdü.

24.09.2019

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü. Kalp krizi rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören ağabey Kenan Töremen hayata gözlerini yumdu. Kenan Töremen’in cenazasi Palandöken Solakzade Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda gazi olan babası İlhan Töremen’in mezarının hemen yanı başında defnedildi.

22.09.2019

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Ankara’da yoğun ilgi gördü. Fuara Erzurum ehramı ile katılan Aziziye Belediyesi ziyaretçilerden tam puan aldı.

20.09.2019

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI Saltuklu Camii temel atma töreni birlikte yapılan duaların ardından gerçekleşti. Aziziye ilçesinin Saltuklu mahallesinde düzenlenen törene Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye meclis üyeleri, İlçe Müftülüğü’nde görev yapan imam-hatipler ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreni birlikte yapılan dualarla başladı.

17.09.2019

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede kurulan semt pazarlarını ziyaret etti. İlçenin Selçuklu ve Ilıca mahallelerinde kurulan semt pazarlarını ziyaret eden Başkan Orhan, vatandaşlarla sohbet etti, pazar esnafına hayırlı işler olsun dileklerini iletti. Vatandaşların semt pazarında rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri ortamı oluşturmak için sabahın erken saatlerinde pazar kurulumunu da takip eden Başkan Orhan, semt pazarının yoğun olduğu saatlerde istişarelere devam ederek, denetimleri sürdürdü.

12.09.2019

AZİZİYE’DE ‘İYİKİ DOĞDUN’ PROJESİ MEYVELERİNİ VERİYOR

AZİZİYE’DE ‘İYİKİ DOĞDUN’ PROJESİ MEYVELERİNİ VERİYORAziziye Belediyesi ilçede yaşayan ve bebekleri dünyaya yeni gelen ailelere yeni doğan bebek seti hediye ediyor. Merkez ilçe Aziziye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,’ İyiki Doğdun’ Projesi kapsamında ilçede yaşayan ve bebeği dünyaya yeni gelen aileleri ziyaret ediyor. Katılımcı ve yatırımcı belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da örnek çalışmalar ortaya koyan belediye, projenin başladığı günden bugüne yaklaşık 4 bin aileyi ziyaret etti.

12.09.2019

BAŞKAN ORHAN: AŞURE GÜNÜ BİRLİĞİN VE DİRLİĞİN SİMGESİDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan standın başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Aziziye Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle ilçenin belli bölgelerinde kurulan stantlarda vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Orhan, Ilıca, Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerine kurulan stantlarda kepçeyi eline alarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

09.09.2019

'Dadaş 1921' ile TEKNOFEST FİNALİNDE YARIŞACAKLAR

'Dadaş 1921' ile TEKNOFEST FİNALİNDE YARIŞACAKLAR Erzurum'da ikisi kardeş 5 öğrenci, 7 ay süren çalışma sonucu "Dadaş 1921" ismini verdikleri taşıyıcı roket tasarladı.     Erzurum'da 5 öğrenci, garajda yaptıkları ve "Dadaş 1921" adını verdikleri taşıyıcı roket ile İstanbul'da düzenlenecek TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde derece elde etmeyi hedefliyor. Erzurum'un Aziziye ilçesinde yaşayan Sefa ve Vefa Kırsaç kardeşler ile arkadaşları Muhammet Fatih Çelik, İbrahim Hakkı Aydın ve Muhammet Emin Karagöl, TEKNOFEST 2018'de akranlarının yaptığı tasarımları gördükten sonra "biz daha iyisini yaparız" düşüncesiyle bu yıl organizasyona katılma kararı aldı.

06.09.2019

TURİSTLER GÜNDÜZ KAYAK AKŞAM KAPLICA KEYFİ YAŞAYACAK "Eksi 40 dereceden artı 40 dereceye yolculuk"

TURİSTLER GÜNDÜZ KAYAK AKŞAM KAPLICA KEYFİ YAŞAYACAK "Eksi 40 dereceden artı 40 dereceye yolculuk"   Türkiye'nin önemli kayak merkezlerine sahip olan ve termal turizmde de söz sahibi olmayı hedefleyen Erzurum , kış mevsiminde yerli ve yabancı turistlere sabah kayak, akşam kaplıca keyfi sunmak için hazırlıklarını tamamladı - Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan: - "Kış turizmi ile termal turizmi telaffuz ederken 'eksi 40 dereceden artı 40 dereceye yolculuk' şekliyle lanse ediyoruz. Çünkü suyumuzun sıcaklığı doğal ve herhangi bir ısıtma sistemi kullanmadan 40 derece. Erzurum 'un kış turizmindeki potansiyelini ekledik mi, ortaya iki farklı muhteşem bir tablo çıkıyor" Türkiye'nin önemli kayak merkezlerine sahip olan ve termal turizmde de söz sahibi olmayı hedefleyen Erzurum , kış mevsiminde yerli ve yabancı turistlere sabah kayak, akşam kaplıca keyfi yaşama imkanı sunacak.

05.09.2019

BAŞKAN ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTUAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Kaymakamlığı’nın düzenlediği toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.Ilıca Mahallesi’nde bulunan Şehit Prof. Dr.

03.09.2019