AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTI

AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTIAziziye Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı.Ilıca İdmanocağı Belediye Spor bünyesinde başlatılan yaz futbol okuluna vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Çocukların yaz tatilini verimli geçirmesini, bunun yanı sıra gelecek yıllarda Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları yetiştirmeyi hedefleyen kurslar, yaz tatili süresince devam edecek.

29.07.2019

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DE

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DEİstanbul’da yaşayan ve kültürel temaslarda bulunmak üzere Erzurum’da bulanan dadaşlar Aziziye’ye hayran kaldı.Erzurum’da sıla-i rahim yapmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bulanan İstanbul Erzurumlular Dernekleri Konfederasyonu yönetimi, Aziziye Belediyesi’nin misafiri olarak bir araya geldiler.Konfederasyon Başkanı Ali Murat Altepe’ye dernek başkanları da eşlik etti.

24.07.2019

AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI

AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajları kontrol edildi, işçilerin sigorta evraklarına bakıldı. Denetimler sırasında kurallara uymayan fırınlara uyarı verildi ve en kısa zamanda eksiklerin giderilmesi için gerekli evraklar düzenlendi.

17.07.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Başkan Orhan mesajında şu görüşlere yer verdi;” 15 Temmuz 2016 tarihinde devletin içinde kümenmiş ve adeta istihbarat servisi gibi örgütlenmiş hain FETÖ/PDY terör örgütü, milli iradeyi hiçe sayarak bu cennet vatanımızı ele geçirme girişiminde bulunmuştur. Bu hadsiz girişime dahili ve harici düşmanlarımız da destek vermiştir.

14.07.2019

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİ

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİAziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerin tamamında kilit taşı yol yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Aziziye Belediyesi, ilçeye bağlı 3 merkez mahallenin yanı sıra 69 mahalle statüsünde bulunan köylerde kilit taşı yol yapımı çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz yıl birçok mahallenin yol yapım çalışmasını tamamlayan belediye, yeni yol çalışmalarıyla birlikte mevcut yollarda da bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

11.07.2019

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI ERZURUM'DA, 100. YIL DÖNÜM

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI ERZURUM'DA, 100. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI. Aziziye Şehitliğini ziyaret ve burada yapılan tören ile başlayan etkinlik, İstanbul Kapı'da tören ve Havuz Başı mevkiinde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakma ile devam eti.

05.07.2019

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARK

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARKŞehit Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu Parkı, çocuklarla doldu taştı.Geçtiğimiz yıl yapımı Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açılan ve içerisinde bölge için bir ilki de barındıran Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu Parkı çocukların akınına uğruyor.Okulların tatil olmasını fırsat bilen Aziziyeli çocuklar, oyun havuzlu parkta gönüllerince eğleniyor, saatlerce vakit geçiriyorlar.

01.07.2019

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte zararlı haşereler rahatsızlık vermeye başladı

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte zararlı haşereler rahatsızlık vermeye başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar..

26.06.2019

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİ

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara’da düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği olağan meclis toplantısında daimî encümen üyeliği görevine seçildi.Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2019 Yılı Olağan Meclis Toplantısı Ankara’da gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını Birlik Başkanı Yaşar Bahçeci yaptı.

23.06.2019

Aziziye Belediyesi’nce Ilıca bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yeniden hız verildi

Aziziye Belediyesi’nce Ilıca bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yeniden hız verildi   Termal kaplıcalarıyla önemli bir turizm potansiyeline sahip Ilıca’da geçtiğimiz yıllarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 340 konut ve 114 işyerinin yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.   Aziziye Belediye başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Ilıca'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamındaki yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Orhan burada yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğumuz kentsel dönüşüm çalışmalarından en önemlilerinden bir tanesini Ilıca’da gerçekleştiriyoruz.

17.06.2019