AZİZİYE’DE ÇOCUK BAŞKAN HEYECANI

Aziziye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Vefik Kitapçıgil 4. Sınıf öğrencisi Beril Naz Budak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.Temsili olarak Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan başkanlık koltuğunu devralan Çocuk Başkan Beril Naz Budak, kurmaylarını çağırdı ve talimatlarını bir bir sıraladı.

23.04.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ KURUYOR

Aziziye Belediyesi kültürel çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek tiyatro ve animasyon ekibi kuruyor.Termalspor bünyesinde kurulacak ekip bölgedeki çocuk ve gençlerin kültürel gelişimlerinin yanı sıra sanatsal faaliyetlere de katılmalarını hedefliyor.Kurulacak tiyatro ve animasyon ekibi, bölgede bir ilk olma özelliği taşıyor.

22.04.2019

AVRUPA KİCK BOKS KUPASINDA TERMALSPOR RÜZGARI

 Aziziye Belediye Termalspor'un kick bokscuları Antalya'da düzenlen 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasında 2 sorcusuyla dereceye girdi.Termalspor turnuvaya; Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Veteranlar kategorilerinde yapılacak turnuvaya gençlerde 1, yıldızlarda 3 ve miniklerde 2 olmak üzere toplamda 6 sporcu ile katılmıştı.

16.04.2019

KOCAELİ’DE AZİZİYE RÜZGARI

Aziziye Belediyesi, Kocaeli’de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’ne bölgesel ürünleri ile katıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen ‘Erzurum Tanıtım Günleri’nin bu sene ikincisi düzenlendi.Programa birçok resmi kurumun yanı sıra özel kuruluş ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

14.04.2019

BAŞKAN ORHAN MAZBATASINI ALDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Adliyesi içerisindeki İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.Törene, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr.

05.04.2019

TERMALSPORUN KİCK BOKSCULARI AVRUPA YOLUNDA

Aziziye Belediye Termalspor’un kick bokscuları Antalya’da düzenlenecek olan 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası turnuvalarına hazırlanıyor.Termalspor, 04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Veteranlar kategorilerinde yapılacak turnuvaya gençlerde 1, yıldızlarda 3 ve miniklerde 2 olmak üzere toplamda 6 sporcu ile katılacak.

03.04.2019

BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE ŞAHLANIŞINA DEVAM EDECEK

Cumhur ittifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından bir mesaj yayımladı.Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Aziziye’de yeniden ipi göğüsleyen Başkan Orhan, alınan başarılı sonuç için kendilerine teveccüh gösteren Aziziye halkına teşekkür etti.Başkan Orhan:” Halkımız 2002 yılından bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde partimize teveccüh gösterdi.

01.04.2019

BAŞKAN ORHAN SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkanı Adayı Muhammed Cevdet Orhan ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günlere kala tempo iyice arttı. İlçe merkezinde ve mahalle statüsündeki ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Orhan, bu hafta sonu gezilerini Ovacık bölgesinde bulunan köylere yaptı.

24.03.2019

BÜYÜK ZAFERİN YIL DÖNÜMÜNDE ŞÜHEDAYA VEFA

AZİZİYE’DE ŞÜHEDAYA VEFA ŞÜHEDA PARKI AZİZİYE’DE HİZMETE AÇILDI Aziziye Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümünde aziz şehitlerimizin isimlerinin yaşatılacağı Şüheda Parkı’nı hizmete açtı. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçeye kazandırılan park, 2 bin 600 metrekare alana sahip ve ahşap konseptiyle dikkat çekiyor.

19.03.2019

ILICA’DA KÜLTÜR MERKEZİ VE BELEDİYE HİZMET BİNASI İLGİ ODAĞI OLDU.

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası açılışının yapılmasına günler kala ilgi odağı oldu.

18.03.2019