ILICA’DA BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU

ILICA ESNAFININ ÇEKİLİŞ HEYECANI ILICA’DA HASRET SONA ERDİILICA ESNAFI DÜKKANLARINA KAVUŞTUILICA’DA 76 İŞ YERİ HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİBAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR Ilıca’da yapımı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76’sı hak sahiplerine teslim edildi.Şehit Prof. Dr.

18.03.2019

AZİZİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE GERİ SAYIM

Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra rutin hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. Hizmet sezonunun başından beri Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca mahallelerinde asfalt çalışmalarını davam ettiren Aziziye Belediyesi bunlarla birlikte sosyal donatı alanlarının artırılması yönünde de süratle çalışıyor. Dokuz ay kış mevsiminin hüküm sürdüğü Erzurum’da kar yağmadan tüm hizmetlerinin tamamlanması için seferberlik ilan edildiği Aziziye İlçesi’nde vatandaşlar tarafından gelen talepler de en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmeye alınıyor.

18.03.2019

AZİZİYE YENİ TREND OYUN HAVUZLARI

DOĞU’DA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ OYUN HAVUZLU PARK ÇOCUKLARLA DOLDU Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilikte ki projelerine bir yenisini ekleyerek geleneği bozmadı. Saltuklu Mahallesi’nde bir süre önce açılışı yapılan Cimilli Külliyesi’nin hemen yanında projesi ve inşası tamamlanan çocuk oyun alanı alışılagelmiş parklardan tamamen farklı. Çocukların aileleri ile birlikte vakit geçirmesi amacıyla açılışı yapılan parka 1991 yılında Bitlis Mutki’de şehadet şerbetini içen Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu’nun adı verildi.

18.03.2019

DEV MESİRE ALANINDA SONA DOĞRU

Aziziye’yi Erzurum’un ve bölgenin mesire alanı haline getirecek 25 bin metrekarelik dev mesire alanı projesinde sona yaklaşıldı. Başkan Orhan, çalışmaları yerinde titizlikle inceleyerek, projeyi adım adım takip ediyor. Aziziye Belediyesi nin dev yatırımlarından birisi daha hayat buluyor.

18.03.2019

BAŞKAN ORHAN: VATAN SEVGİSİNİN ZAFERİDİR ÇANAKKALE

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN YIL DÖNÜMÜNDE ANLAMLI AÇILIŞAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin binlerce yıldır sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinin yakın tarihteki en iyi örneklerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Orhan, Türk milletinin vatanı, dini, istikbali ve hürriyeti söz konusu olduğunda canı pahasına mücadele etmekten çekinmeyeceğini ifade etti.

17.03.2019

BAŞKAN ORHAN KAPI KAPI GEZDİ CUMHUR İTTİFAKI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan seçim ziyaretlerini sürdürüyor.31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Orhan, ilçede ev ziyaretleri yapıyor, kapıların zilini çalarak vatandaşların elini sıkıyor.İlçenin tamamında toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Orhan, trafiğin yoğun olduğu ana caddelerde istişare sohbetleri yapıyor.

14.03.2019

ERZURUM EHRAMI TESCİLLENDİ

Erzurum’un yöresel dokuması olan ehram Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendi. Erzurum’un geleneksel simgelerinden olan ehram dokumasının tescillenmesi ile kentin tescilli ürünü dokuza çıkmış oldu. Bundan böyle Erzurum’da üretilen ehram ürünleri Türkiye’nin her yerinde coğrafi işaret amblemi ile tüketiciye sunulacak.

12.03.2019

BAŞKAN ORHAN: 12 MART HÜZNÜN YERİNİ ZAFERE BIRAKTIĞI TARİHTİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Orhan, 1 Dünya savaşı sırasında Erzurum’un, Çarlık Rus ordusunun ilk hedefinde olduğunu ve 1916 yılında Rus ordusu tarafından işgal edildiğini belirtti.

11.03.2019

BAŞKAN ORHAN: KADINLAR TOPLUMUN MİMARLARIDIR

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı.Programlar sırasında Orhan’a; belediye başkan yardımcıları, AK Parti Aziziye İlçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.İlk olarak belediyede çalışan kadın personellere karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Orhan, cadde ve sokakların yanı sıra evlere de ziyaretlerde bulunarak bayanlara karanfil hediye etti.

09.03.2019

CUMHUR İTTİFAKI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı Kumluyazı ve Kavaklıdere mahallelerini ziyaret etti.Ziyaretlere AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye İlçe Başkanı Murat Karataş, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.Kavaklıdere mahallesi ile başlayan ziyaretler, Kumluyazı mahallesi ile tamamlandı.

07.03.2019