AZİZİYE’NİN GENÇLERİ AVRUPA’DA

Aziziye Belediyesi akredite kurumu olduğu Erasmus+ Programı kapsamında gençleri Avrupa ile buluşturdu.Erzurum’dan hareket eden gençler, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları merkezi tarafından finanse edilen ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ isimli Erasmus+ gönüllülük faaliyeti projesi kapsamında Portekiz'in Barcelos şehrindeki Mobility Friends Gençlik Merkezi’ne vardılar.Gençlik merkezinde çeşitli faaliyetlerde görev alan gönüllü gençler; proje çalışmalarının yanı sıra Barcelos, Braga ve Porto’da tarihi bölgeleri ziyaret ederek, farklı kültürlerle hakkında bilgi ediniyorlar.

05.03.2019

AZİZİYE’DE DURMAK YOK

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, seçim gezilerine devam ediyor.AK Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalar sürerken, Aziziye’de Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da ev ev gezerek destek istiyor.AK Parti Aziziye Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programa göre hareket eden Orhan, ilçedeki esnafları ziyaret ediyor ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinliyor.

03.03.2019

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE PROJESİ KALPLERİ BİRLEŞTİRİYOR

Aziziye Belediyesi tarafından başlatılan Gönülden Gönle Aziziye projesi ilçede eğitim gören öğrencilerin gözdesi oldu.Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın girişimleriyle hayata geçirilen proje, Aziziye’de; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencileri kapsıyor.Projeyle ilçede eğitim gören öğrencilerin öğrenimleri sırasında maddi açıdan önlerine çıkabilecek problemlerin çözümlenmesi hedefleniyor.

27.02.2019

BAŞKAN ORHAN: OMURGALI SİYASETİN ADRESİ CUMHUR İTTİFAKIDIR

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan seçim gezilerini sürdürüyor. Gündüz saatlerinde ilçe merkezinde ziyaretlere devam eden Başkan Orhan, akşam saatlerinde ise köylerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Orhan’a ziyaretleri sırasında AK Parti ve MHP Aziziye teşkilatı mensupları eşlik ediyor.

26.02.2019

BAŞKAN ORHAN ÖZBEK VE AŞAĞI YENİCE’DE

Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köyleri de gezen Orhan, dün akşam Özbek ve Aşağı Yenice Mahallelerini ziyaret etti. Belediye tarafından yapılan hizmetleri yerine gezen Orhan, muhtarlardan bilgiler aldı.

24.02.2019

BAŞKAN ORHAN: CUMHUR İTTİFAKI İSTİKRAR VE GÜVENİN ADRESİDİR

BAŞKAN ORHAN: CUMHUR İTTİFAKI İSTİKRAR VE GÜVENİN ADRESİDİRBAŞKAN ORHAN ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYORAZİZİYE ESNAFINDAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEKAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki esnafı ziyaret ederek Cumhur ittifakı için destek istedi.Çeşitli meslek gruplarının yanı sıra ilçe esnafıyla da her fırsatta bir araya gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca ve Dadaşkent’te faaliyet gösteren ticari işletmeleri ziyaret ediyor.İlçede haftanın belirli günlerinde iki farklı yerleşim yerinde kurulan halk pazarlarına giderek pazar esnafıyla yakından ilgilenen Orhan; genç, yaşlı hemen her kesimin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

21.02.2019

AZİZİYE SKM AÇILDI

AK Parti’nin yerel seçimlere dek çalışmalarının yürütüleceği Aziziye Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katıldı. Aziziye Seçim Koordinasyon merkezi düzenlenen törenle açıldı.

21.02.2019

BAŞKAN ORHAN’A MİNİK SÜRPRİZ

Anaokulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret ederek sürpriz yaptılar. Minik öğrenciler beraberinde getirdikleri ay ve yıldız figüründen oluşan buket çiçeği Başkan Orhan’a takdim ettiler. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Orhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

18.02.2019

BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı mahallere ziyaretler düzenliyor. Başkan Orhan, 69 mahalle statüsündeki köyü bulunan ilçede, AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya geliyor. Yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan Orhan, hastalarla da yakından ilgileniyor.

14.02.2019

AZİZİYE'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Aziziye Belediye Başkanı ve AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri manifestosunu açıklaması ve AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından sahaya inen Başkan Orhan, seçim çalışmalarına ilçedeki resmi ve özel kuruluşları ziyaret ederek başladı.İlçe esnafını ziyaret ederek görüş ve önerileri dinleyen Başkan Orhan, ev toplantılarıyla da vatandaşlarla bir araya geliyor.

11.02.2019