AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİ

AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİTÜİK 2018 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Erzurum’un 2018 yılı nüfusu 767 bin 848 kişi olarak kaydedildi.3 merkez ilçeden biri olan Aziziye’nin nüfusu 2017 yılında 59 bin 309 iken 2018 yılındaki nüfus sayımında 2 bin 980 kişi artarak 62 bin 289 olarak tespit edildi.

04.02.2019

HAVALİMANINDA RÜYA GİBİ KARŞILAMA

HAVALİMANINDA KARŞILAMA COŞKUSUBELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMED CEVDET ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMACumhur İttifakı’nın Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ı havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı.AK Parti'nin Ankara’da yaptığı 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından Erzurum’a dönen AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, partililer ve vatandaşlar tarafından havalimanında coşkuyla karşılandı.Çiçeklerle karşılanan Orhan, vatandaşların, ‘Aziziye seninle gurur duyuyor ‘tezahüratları eşliğinde seçim otobüsüne bindi.

01.02.2019

AZİZİYE’DE CUMHUR İTTİFAKI DOLUDİZGİN

AK Parti ve MHP Aziziye teşkilatları Cumhur İttifakı kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine kadar olan süreçteki yol haritası belirlendi.Programa AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, MHP Aziziye İlçe Başkanı Murat Karataş, AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Belediye Başkan Aday Adayları; Adnan Bozan, Zafer Taş, Yusuf Durmuş, Vahdettin Yaylalı, Ümit Efe ve MHP Aziziye Belediye Başkan Aday Adayları; Ahmet Ergül, Rafet Özdemir, Lokman Gerez, Mustafa Kızılyar ile Mehmet Musa Çakır katıldı.

30.01.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN ADAYLIK TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN ORHAN: ODAK NOKTAMIZ HEP İNSAN OLDU BAŞKAN ORHAN: HEDEFİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti tarafından yeniden Aziziye ilçesinin adayı gösterilmesi münasebetiyle teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi:” Halkımızın duası, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezimizin takdirleriyle ilçemize hizmetkar olmak üzere yeniden belediye başkan adayı gösterildik. Tarafımıza tevdi edilen bu önemli görevin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız.

28.01.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME MUTLULUĞU

Aziziye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 30 işçiyi kapsayan toplu sözleşme imzalandı. Aziziye Belediyesi Hizmet binasında gerçekleşen toplu sözleşme toplantısına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,  Başkan Danışmanı Mustafa Kahveci, Belediye-İş Sendikası Kars Şube Başkanı Himmet Bozan ve Belediye-İş Sendikası Aziziye Belediyesi temsilcisi Hasan Karaman katıldı. Merakla beklenen görüşmelerin ardından 30 işçiyi kapsayan anlaşmanın detayları belli odu.

22.01.2019

ILICA’DA BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU

ILICA ESNAFININ ÇEKİLİŞ HEYECANI ILICA’DA HASRET SONA ERDİILICA ESNAFI DÜKKANLARINA KAVUŞTUILICA’DA 76 İŞ YERİ HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİBAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR Ilıca’da yapımı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76’sı hak sahiplerine teslim edildi.Şehit Prof. Dr.

18.01.2019

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK MESLEĞİ VİCDANIN SESİDİR

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK KAMUNUN ÖZÜDÜR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Orhan mesajında gazetecilik mesleğinin kamunun vicdanıyla eşleşmiş, halkın haber alma ve bilgi edinme haklarını en iyi şekilde yerine getiren sorumluluğu büyük bir meslek grubu olduğunu belirtti. Dünyanın her yerinde zulüm gören, haksızlığa maruz bırakılan ve insana yakışmayan davranışlarla karşılan mazlumların sesini duyurabilmesinde gazetecilerin önemine değinen Başkan Orhan, gazetecilik mesleğinin vicdanın başladığı yerde olduğunu ve kamunun özünü oluşturduğunu söyledi.

10.01.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ORHAN: 2019 BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI OLSUN Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Mesajında, 2019 yılının başta tüm İslam alemi olmak üzere tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışı çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde geçirilecek bir yıl olmasını temenni eden Başkan Orhan sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileklerini iletti. 2018 yılının belediyecilik faaliyetleri açısından oldukça verimli bir yıl olduğunu belirten Başkan Orhan, sosyal ve katılımcı belediyeciliğin gereği olarak vatandaşlarla birlikte önemli projeleri hayata geçirdiklerinin bilgisini verdi.

31.12.2018

AZİZİYE’DE KAR TİMLERİ İŞ BAŞINDA

AZİZİYE’DE KARLA MÜCADELE AZİZİYE’DE KARA GEÇİT YOK Aziziye Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekipleri vatandaşların kışla ilgili sorun yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı kent genelinde olduğu gibi Aziziye’de de hayatı olumsuz etkiliyor. Aziziye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kar yağışının başlamasıyla birlikte yaşanabilecek olumsuzlukların önü geçebilmek adına tüm tedbir ve önlemleri aldı.

28.12.2018

BAŞSAVCI BÖLÜKBAŞI’NDAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı iade-i ziyaretleri kapsamında, Aziziye Belediye’sine misafir oldu. Belediye hizmet binasında gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesiyle ilgili bilgiler verdi ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

26.12.2018