BAŞKAN ORHAN HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EN ÖNEMLİ ÇİZGİMİZ BAŞKAN ORHAN: İNSAN MERKEZLİ HİZMET ÜRETİYORUZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, düzenledikleri halk günü toplantılarıyla vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Her fırsatta halkla bir araya gelen Başkan Orhan, başkanlık makamının yanı sıra her hafta düzenlenen halk günü toplantılarıyla vatandaşların gönlünü kazanıyor. Dadaşkent ve Ilıca hizmet binalarında aynı gün içerisinde farklı saatlerde gerçekleşen toplantılara vatandaşların ilgisi yoğun oluyor.

25.12.2018

TOPLU ULAŞIM AZİZİYE’DE MASAYA YATIRILDI

AZİZİYE’DE TOPLU ULAŞIM İSTİŞARESİ Toplu ulaşımın sorunları ve öngörülen çözümler Aziziye’de konuşuldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başkanlığında Ilıca Termal Tesisleri’nde yapılan toplantıda toplu ulaşımda görevli personel ve özel halk otobüsleri yetkilileri toplu ulaşımda yaşanılan problemleri ve bu sorunları ortadan kaldırabilecek çözümler görüşüldü.Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Hak-İş Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal ve toplu ulaşımda görev yapan personel katıldı.

21.12.2018

KOTKU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kotku Gençlik ve İzci Derneği yetkilileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.Aziziye Belediyesi’nin Ilıca hizmet binasında gerçekleşen ziyarete dernek üst yöneticileri katıldı. Başkan Orhan’a, Ufka Yolculuk Yarışması’na katkılarından dolayı teşekkür eden dernek yöneticileri, her bireyin bilmesi gereken temel bilgileri öğrenmesine, sınav atmosferini yaşayarak, uzun soluklu bir eğitim maratonundan rahatlıkla geçmelerini hedeflediklerini söylediler.

20.12.2018

AZİZİYE’DE İSTİŞARE TURU

AZİZİYE’DE HİZMET SUNUMU BAŞKANLAR AZİZİYE’DE BULUŞTU AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı. Dün akşam saatlerinde yapılan programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. Programda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 4 buçuk yıllık hizmet döneminde hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

19.12.2018

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE İLE BİRLEŞEN YÜREKLER

GÖNÜLLER AZİZİYE’DE BİRLEŞİYORAziziye Belediyesi, Gönülden Gönüle Aziziye projesiyle sosyal belediyecilik alanında bir ilke daha imza atmayı başardı.Proje ilçe merkezinde ilk ve orta eğitim düzeyinde öğrenim gören öğrencileri kapsıyor. Projeyle öğrenicilerin eğitim hayatlarına devam ederken yaşayabilecekleri maddi imkansızlıkların önüne geçmek hedefleniyor.

18.12.2018

AZİZİYE’DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK YÜZÜMÜZÜN AKIDIR BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK LİDERİNİN ARDINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisi toplantısında gençlerle buluştu. Gençlik teşkilatlarının kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Orhan,” Ne zaman gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelsek veya bir organizasyonda buluşsak, heyecanımızı gizleyemiyoruz. Onlarla birlikte çalışmak bize güç katıyor.

14.12.2018

BAŞKAN ORHAN: MÜHENDİSLİK İNSANLIK İÇİN ÜRETİR

BAŞKAN ORHAN: YAŞAMIN BAŞLADIĞI YERDE MÜHENDİSLİK BAŞLAR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Başkan Orhan, yaşamın başlamasıyla birlikte ortaya çıkan mühendislik mesleğinin sosyal yaşamı kapsadığını ve en büyük hedefinin insanlığa hizmet olduğunu söyledi. Mühendislik mesleğinin uzun soluklu, üst düzey bilgi ve tecrübe gerektirdiğine dikkat çeken Başkan Orhan, mühendislik temel bilimleri de kullanarak insanlığın faydasına olan her türlü araç ve gereci üreten mesleklerin başından geldiğini belirtti.

05.12.2018

BAŞKAN ORHAN: ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ

BAŞKAN ORHAN, ENGELLİ KARDEŞLER YASİN İLE EMİN’İ AĞIRLADIBAŞKAN ORHAN: ÖNCE YÜREĞİMİZDE VE ZİHNİMİZDE ENGELLERİ AŞMALIYIZ Aziziye Belediye Başkanım Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engeli gençler Yasin ve Emin’i ağırladı.Kas hastası (CMD) 3 kardeşten ikisi olan Yasin ve Emin, Aziziye Belediyesi hizmet binasına gelerek Başkan Orhan’ı ziyaret etti. Belediye hizmet binasında engelli gençleri karşılayan Başkan Orhan, gençlere sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

03.12.2018

AZİZİYE’DE 4.5 YILLIK HİZMETLER GÖZ DOLDURDU

BAŞKAN ORHAN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİBAŞKAN ORHAN: YAPTIĞIMIZ ESERLERİN MİMARI HALKIMIZBAŞKAN ORHAN: İSTİŞARE BAŞARIYI GETİRDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı 72 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek 4 buçuk yıllık hizmetlerin sunumunu yaptı. Ilıca’da yeni inşa edilen Şehit Prof. Dr.

28.11.2018

BAŞKAN ORHAN: GELECEĞİ ÖĞRETMENLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ.

‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE’ PROJESİYLE EĞİTİME TAM DESTEK   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan mesajında, geleceği şekillendirecek mimarların ancak öğretmenler olabileceğini söyledi. İnsanın doğumuyla birlikte öğrenme sürecinin başladığına dikkat çeken Başkan Orhan, öğretmenliğin ebediyete kadar devam edecek nadide meslekler arasında yer aldığını belirtti.

23.11.2018