BAŞKAN ORHAN; O’NUN AHLAKI İLE AHLAKLANMALIYIZ

Peygamberimiz iki cihan serveri Hazreti Muhammed Mustafa’nın dünyaya teşrif ettiği gün olan Mevlid Kandili münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayımladı.   Dünya ve ahiretin efendisi Hazreti Muhammedin ‘Güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim’ sözlerini hatırlatan Başkan Orhan, bu günün mana ve ehemmiyetinin kavranması gerektiğini söyledi. Hz.

19.11.2018

AZİZİYE’DE EĞİTİM İSTİŞARESİ

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLDUKOKUL MÜDÜRLERİ EĞİTİM SORUNLARINI TARTIŞTIGÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE PROJESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI Eğitime yaptığı yatırımlarla her fırsatta adından söz ettiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan okul müdürleri ile eğitim sorunlarını masaya yatırdı. Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ile okul müdürlerinin katıldığı toplantıda Aziziye Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete sunulacak olan ‘Gönülden Gönüle’ projesi de tanıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, okulların tadilat ve ihtiyaçlarında belediye katkısını anlattı.

15.11.2018

AZİZİYE YEŞİLE DOYACAK

DAHA YEŞİL BİR AZİZİYE İÇİN FİDAN DİKİM ŞÖLENİ Aziziye Belediyesi öncülüğünde Kaymakamlık ve Tarım İlçe Müdürlüğünün organizasyonu ile Aziziye İlçesi Kahramanlar Köyü’nde Daha Yeşil Bir Aziziye için Fidan Dikim Şöleni düzenlendi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın da katılım gösterdiği etkinliğe Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, İlçe Tarım Müdürü Ümit Koç, İlçe Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman, Ilıca Muhtarı Timur Meral ve çok sayıda vatandaş fidan dikti. Kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının fidan dikerek katkı sağladığı fidan dikim şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

15.11.2018

AK GENÇLERE AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN; HİZMETLERİMİZDE GENÇLERİN İSTİŞARESİNE İHTİYACIMIZ VAR“EN GÜNCEL PROJELERİMİZİ GENÇLERLE YAPACAĞIZ” Türkiye’nin en genç belediye başkanlığı görevini elinde bulunduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 4,5 yılda yaptığı hizmetlerin sunumunu yaparak gençlerle istişare etti. Genlik Kolları İlçe Başkanı Haluk Ziya Yağma tarafından ilçe binasında karşılanan Başkan Orhan, yönetim kurulu üyeleri ile sohbet havasında geçen toplantıda gençleri dinledi. Gençlik Kolları İlçe Başkanı Haluk Ziya Yağma, Başkan Orhan’ın gençlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

12.11.2018

BAŞKAN ORHAN, GENÇLERİN SÖYLEŞİ KONUĞU OLDU

BAŞKAN ORHAN; BELEDİYE HİZMETLERİMİZİN TEMELİNDE GÜVEN VAR“YEREL YÖNETİMLERDE SİYASİ KİMLİK İKİNCİ PLANDA KALIR”“GENÇLERİMİZİ HİZMETLERİMİZE DOĞRUDAN KATKI SAĞLAMAYA ÇAĞIRIYORUZ” Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından 15 gün arayla şehrin önde gelen yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen söyleşilerin konuğu olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyecilik hizmetlerini anlattı. Başkan Orhan’ın konuşması öncesinde söz alan Yurt Müdürü Lokman Çakmak, düzenledikleri programların önemine değindi. Yurtta ikamet eden öğrencilerin sosyal ortamlarının oluşması ve faydalı bilgilerle eğitimlerine katkı sağlaması amacıyla böylesi çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Çakmak, “Türkiye Diyanet Vakfı Yurdu, sadece barınmayı amaçlayan değil öğrencilerin motivasyonunu artıran ve huzurlu ortamda eğitimlerini idame ettirilmesi için varlık göstermektedir.

06.11.2018

KÜÇÜK BAŞKAN BATURALP’İN VAADİNİ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ

SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ ÖZGÜVENİ İLE SINIF BAŞKANLIĞINI KAZANDI BAŞKAN ORHAN, ÇOCUKLARIN GÖZDE BAŞKANI Sınıf başkanlığı için adaylığını koyan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Baturalp Şener, sınıf arkadaşlarına seçim öncesi vaadini yerine getirerek tüm sınıfa satranç takımı hediye etti. Baturalp, bu vaadini ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın destekleri ile yerine getirerek hem sözünü tuttu hem de arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

06.11.2018

VALİ AZİZOĞLU’NDAN, BAŞKAN ORHAN’A VEDA ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan Valiler kararnamesi ile Ankara’ya Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Aziziye Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Azizoğlu, burada Başkan Muhammed Cevdet Orhan tarafından karşılandı. Başkan Orhan’ı makamında ziyaret eden Vali Azizoğlu, Erzurum’un kendisinde büyük izler bıraktığına dikkat çekti.

06.11.2018

AVRUPA’DA BAŞKAN ORHAN’A İDEALKENT ÖDÜLÜ

KATILIMCI BELEDİYECİLİKTE BAŞKAN ORHAN FARKIBİR PROJEM VAR ÖDÜL GETİRDİBAŞKAN ORHAN VATANDAŞIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başarılı çalışmaları ile ödüle doymuyor. Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Orhan, Katılımcı Belediyecilik alanında ödüle layık görüldü. Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu 3.

31.10.2018

BAŞKAN ORHAN: CUMHURİYET CUMHURUNDUR

Türkiye Cumhuriyetinin 95. Yıldönümü münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayımladı.Başkan Orhan, mesajında Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyetinin 95.

29.10.2018

BÖYLE BİR PARK GÖRÜLMEDİ

AZİZİYE’DE SIRADIŞI OYUN PARKI YEL DEĞİRMENLİ PARKTA A’DAN Z’YE AHŞAP DÜZEN Aziziye Belediyesi tarafından Saltuklu Mahallesi sınırları içinde yaptırılan ve yakın zamanda açılışı planlanan Şüheda Parkı görenleri adeta kendine hayran bırakıyor. A’dan Z’ye ahşap ve kış koşullarına dayanaklı olarak yaptırılan parkın en önemli özelliği ise 20 metre yüksekliğinde yel değirmeni bulundurması. Bu haliyle doğuda ilk olma özelliği taşıyan aileler ve çocuklar için tasarlanan park, içerisinde barındırdığı özelliklerle gençlerin de uğrak yeri olacak gibi görünüyor.

26.10.2018