BAŞKAN ORHAN: “ESNAFIMIZLA ELE ELE VERİP FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ.”

-AZİZİYE’DE FIRSATÇILARA GEÇİT YOK-AZİZİYE’DE FIRSATÇI AVI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede günlük ve rutin yaptıkları denetimleri sıklaştırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, stokçular ve vurgunculuk yapanlar için yaptığı çağrı üzerine zabıt ekipleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatıyla ilçede adeta denetim seferberliği başlattı. Halkın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, marketlerde ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatlarını karşılaştırırken bunun yanı sıra pazar yerinde de yapılan denetimlerde satılan ürünlerin insan sağlığına uygunluğunu kontrol etti.

05.10.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN DOĞU’DA BİR İLK DAHA

-HAYVANLIĞIN NABZI AZİZİYEDE ATACAK -HAYVANCILIK AZİZİYE’DEN SORULUR -BAŞKAN ORHAN; HAYVANCILIK BORSASI BÜYÜK EKSİKLİKTİ Aziziye Belediyesi ve DAP idaresi tarafından dün Aziziye Hayvan Pazarı içerisinde Hayvan Pazarı Müzayede Salonu inşaatının temelleri atıldı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Tarım İl Müdürü Osman Akar, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Emrullah Akpunar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, son yıllarda kamu yatırımlarının Aziziye bölgesinde artış gösterdiğine dikkat çekti.

05.10.2018

BELEDİYE HİZMETLERİNE 'DRONE' KATKISI

Erzurum'un Aziziye Belediyesi, vatandaşların yol, altyapı, temizlik gibi konularda ilettiği sorunları kısa sürede çözmek için belediye hizmetlerinde "drone" kullanıyor.   Erzurum'da Aziziye Belediyesi, vatandaşların yol, altyapı, temizlik gibi konularda ilettiği sorunları kısa sürede çözmek amacıyla belediye hizmetlerinde "drone" dönemini başlattı. İlçede belediyenin "beyaz masa" birimine vatandaşlardan gelen yol, asfalt ve benzeri konulardaki sorunlar, drone ile söz konusu bölge görüntülendikten sonra ekiplerin müdahalesiyle çözüme kavuşturuluyor.

05.10.2018

AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ

-KALDIRIM VE ASFALT ÇALIŞMALARI BİR ARADA-GİRİLMEDİK SOKAK KALMADI Aziziye Belediyesi tarafından yeni sezonla birlikte başlatılan asfalt çalışmaları son aşamaya geldi. Neredeyse asfalt yapılmayan sokağın olmadığı Selçuklu, Saltuklu ve Ilıca mahallelerinde ana arterlerde de asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mahalle statüsündeki köylerde kilit taşı çalışmaları sürdürülürken merkez mahallelerde kaldırımlar yeniden dizayn ediliyor.

02.10.2018

DOĞU’DA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

-AZİZİYE YENİ TREND ÇOCUK OYUN HAVUZLARI-OYUN HAVUZLU PARK ÇOCUKLARLA DOLDU TAŞTI Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilikte ki projelerine bir yenisini ekleyerek geleneği bozmadı. Saltuklu Mahallesi’nde bir süre önce açılışı yapılan Cimilli Külliyesi’nin hemen yanında projesi ve inşası tamamlanan çocuk oyun alanı alışılagelmiş parklardan tamamen farklı. Çocukların aileleri ile birlikte vakit geçirmesi amacıyla açılışı yapılan parka 1991 yılında Bitlis Mutki’de şehadet şerbetini içen Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu’nun adı verildi.

26.09.2018

BAŞKAN ORHAN YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

-AZİZİYE’DE YOĞUN MESAİ-BAŞKAN ORHAN; KALICI HİZMETLER YAPMA AMACINDAYIZ-AZİZİYE’DE ADIM ADIM BELEDİYE HİZMETİAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra rutin hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. Hizmet sezonunun başından beri Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca mahallelerinde asfalt çalışmalarını davam ettiren Aziziye Belediyesi bunlarla birlikte sosyal donatı alanlarının artırılması yönünde de süratle çalışıyor. Dokuz ay kış mevsiminin hüküm sürdüğü Erzurum’da kar yağmadan tüm hizmetlerinin tamamlanması için seferberlik ilan edildiği Aziziye İlçesi’nde vatandaşlar tarafından gelen talepler de en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmeye alınıyor.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN, ANAOKULLARI GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ilçe sınırlarında bulunan anaokullarını gezdiler. Milletvekili Aydemir ve Başkan Orhan’ın çocuklarla olan diyalogları dikkatlerden kaçmadı. Son yıllarda eğitim kalibresinde büyük değişimler olduğunu gözlemlediklerini söyleyen Milletvekili Aydemir, okul öncesi eğitimin önemine değindi.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMA İSTİŞARESİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cuma namazı sonrasında Başkan Yardımcılarından Cihan Paloluoğlu ve Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer vatandaşlar ile birlikte yol üzerinde sohbetler yaparak istişarelerde bulundu. Vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Orhan, taleplerini dinleyip çözüm için not aldı. Haftalık rutin olarak sürdürdüğü istişarelerin devamını getireceklerini aktaran Başkan Orhan, “Cuma namazı sonrası vatandaşlarımızla hasbihalimizi sürdürdük.

24.09.2018

KANDEMİR, ERZURUM’DA

BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ TEŞKİLATLARININ UYUMU GÖZ KAMAŞTIRIYOR AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği tarifeli uçakla Erzurum’a indi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın da hazır bulunduğu karşılamada AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından oluşturulan görev dağılımı ile görevini Mustafa Ataş’tan devralan Kandemir, yoğun katılımla gerçekleşen karşılamada partililerle tek tek selamlaştı.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN; AŞURE AYININ BEREKETİYLE BEREKETLENELİM

-AZİZİYE’DE 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITILDI Aziziye Belediyesi tarafından ‘Aşure Günü münasebetiyle aşure dağıtımı gerçekleştirildi. AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir ve Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ın katılımıyla gerçekleşen dağıtım programı üç noktada gerçekleşti. Ilıca mahallesinde eski belediye binası önünde Dadaşkent’te ise iki noktada 5 bin kişiye aşure dağıtımı yapıldı.

21.09.2018