ÇERMİK FESTİVALİYLE COŞTULAR

Aziziye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çermik Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin üçüncü gününde Orhan Tavlı stadında pehlivanlar yarıştı. 330 güreşçinin katıldığı Karakucak güreşlerine Azerbaycan, Rusya, Gürcistan ve İran’dan dünya ve Avrupa’da dereceye girmiş sporcular katıldı.

13.08.2018

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler sürecinde Aziziye Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhammed Cevdet Orhan ile Hedef 2023 kapsamında mevcut durum, öngörülen projeler ve kaydedilecek yatırımlar bazında istişarelerde bulundu. İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘ Ülkemizin en genç Belediye Başkanı Erzurum’dan çıktı. Gençliğinin yanı sıra donanımıyla da hizmet ehli olan sayın Başkanı ziyaret edip, çalışmaları istişare ettik.

10.08.2018

NİKÂH DAİRELERİ DOLDU TAŞTI

Aziziye Belediyesi bugün onlarca nikâha ev sahipliği yaptı. Son yıllarda trend haline gelen aynı tarih, aynı saat ve hatta aynı yılı içeren nikâh tarihleri genç çiftlerin ilgi odağı haline geldi. Aziziye Belediyesi’ne günlük ortalama yapılan nikâh başvurularında beş katını aşan bir yoğunluk görüldü.

08.08.2018

NİKÂH DAİRELERİ DOLDU TAŞTI

Aziziye Belediyesi bugün onlarca nikâha ev sahipliği yaptı. Son yıllarda trend haline gelen aynı tarih, aynı saat ve hatta aynı yılı içeren nikâh tarihleri genç çiftlerin ilgi odağı haline geldi. Aziziye Belediyesi’ne günlük ortalama yapılan nikâh başvurularında beş katını aşan bir yoğunluk görüldü.

08.08.2018

BAŞKAN ORHAN; ÇERMİK FESTİVALİYLE ERZURUM KAZANACAK

Aziziye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü 10-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çermik Festivali için tüm hazırlıklar yapıldı. Geniş katılımlı toplantı ile basın mensuplarının karşısına çıkan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Çermik Festivalinin detayları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçen yıllarda olduğu gibi festivalle kış turizmi kadar öneme sahip termal turizmin tanıtılmasının amaçlandığı belirten Başkan Orhan, bu sayede Ilıca’nın termal potansiyellerinin ön plana çıkarıldığına dikkat çekti.

06.08.2018

ORHAN; YEĞİN ERZURUM’UN 7. VEKİLİDİR

  -“YENİ DÖNEMDE YEĞİN’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ” Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 26. Dönemde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevini yapan Orhan Yeğin’in, Erzurum ve Türkiye için yaptığı örnek çalışmalara vurgu yaptı. Yeğin’in Erzurum’un 7.

02.08.2018

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. KAMİL AYDIN AZİZİYE'DE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti.

02.08.2018

HİZMETTE YENİ TREND ‘BİR PROJEM VAR

Özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor. Bir süredir tanıtım aşamasında olan ve güncelleme çalışmaları sürdürülen www.aziziyecalisiyor.

01.08.2018

BAŞKAN ORHAN İLÇEDEKİ YATIRIMLARI GEZDİ

Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, rutin belediyecilik hizmetleri dışında belediye yatırımlarının bu yılda devam edeceğinin bilgisini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting meydanlarında hemen her ilçede en az bir adet olacağı yönünde sözünü verdiği Millet Kıraathaneleri için Aziziye Belediyesi de düğmeye bastı.

26.07.2018

KUR’AN BÜLBÜLLERİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUDU

Bir süre önce Erzurumlu işadamı Hamza Cimilli tarafından yaptırılarak hizmete açılan Cimili Aile Külliyesi’nde yaz Kur’an kursları da etkin bir şekilde devam ettiriliyor. Kur’an Kursu öğrencileri tarafından organize edilen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın katılımı ile gerçekleşen 15 Temmuz temalı programda öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyenlerin beğenisini topladı. 15 Temmuz temalı şiirler ve yazıların okunduğu Cimilli Külliye bahçesindeki organizasyona Başkan Orhan’ın yanı sıra AK Parti Aziziye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kur’an kursu öğrencilerinin aileleri de katıldı.

24.07.2018