BAŞKAN ORHAN; ŞEHİT AİLELERİMİZ BAÇTACIMIZDIR

-ŞEHİT AİLELERİ AZİZİYE İFTARINDA BULUŞTU -ŞEHİT KARDEŞİ KAYMAKAM’IN DUYGULU ANLARI Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam ilçe sınırları içinde ikamet eden Şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu’nun ev sahipliğinde AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Selami Altınok’unda katılım gösterdiği iftar yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. İftar davetine Aziziye Kaymakamlığında görev yapan kaymakam adayı Kadir Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı.

31.05.2018

TERAVİH BULUŞMALARI'NDA BAŞKAN ORHAN'A İLGİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teravih buluşmaları sürüyor. Önceki gün Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nde bulunan Cimilli Camiinde kılınan teravih namazı sonrasında vatandaşlara ikramda bulunan Başkan Orhan daha sonra onlarla hasbihal edip sorunlarını dinledi. Gece geç saatlere kadar süren sohbette vatandaşların sorunları konuşuldu.

30.05.2018

ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, ilçe sınırları içinde yaptığı ziyaretler devam ediyor. Önceki gün İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve İlçe Kadın kolları Başkanı Ayşe Aydın ve kadın kolları yönetiminden de katılımın olduğu iftar buluşması 3 çocuk annesi Dilek Durnagöl’ün evinde gerçekleşti. Selçuklu mahallesinde ikamet eden Dilek hanımın sorunlarını dinleyen başkanımız gereken çözümün sağlanması sözünü verdi -Yaşlılarımızı unutmadık Belediye Başkanımız  Muhammed Cevdet Orhan’ın dünkü iftar buluşması ise 78 yaşında emekli esnaf  Zeki Kasımoğulları’nın evinde gerçekleşti.

30.05.2018

BAŞKAN ORHAN: MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ

Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam 72 mahalle muhtarına iftar yemeği verildi. AK Parti Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı Ilıca termal Otel’de organize edilen iftar yemeğinde muhtarlar belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İftar sonrasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mahalle muhtarları ile uyum içerisinde çalışmalarının hizmette olumlu etki oluşturduğunu söyledi.

28.05.2018

BAŞKAN ORHAN ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADI

Ev ev yaptığı ziyaretlerde özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret eden ve her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılanan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, şehit yakınlarını da ihmal etmiyor. Yaklaşık 25 yıl önce Van’da operasyona giderken terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Ağrı doğumlu Mehmet Şimşek’in annesine ziyarette bulunan Başkan Orhan, şehit annesinin hayır dualarıyla karşılandı. Şehit annesi Hazal Şimşek’in ikinci oğlum dediği Başkan Orhan, anne Şimşek’in elini öpüp dua istedi.

24.05.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretlerini sürdürüyor. İlçedeki ihtiyaçlı ailelerin iftar sofralarına konuk olarak onların ihtiyaçlarını dinleyerek yardım eli uzatan Başkan Orhan, çat kapı iftar ziyareti geleneğini bu Ramazan ayında da sürdürüyor. Başkan Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve AK Parti Aziziye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın ile ilçenin Saltuklu Mahallesi’nde 1 çocuklu bir aileyi ziyaret etti.

22.05.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN HASTA ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, evde yatarak tedavi gören 78 yaşındaki Ahmet Küçük’ü ziyaret etti. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a hasta ziyareti sırasında AK Parti Aziziye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın da eşlik etti. Her fırsatta hasta ve yaşlılar ziyaret eden Başkan Orhan, amaçlarının her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettirmek olduğunu söyledi.

21.05.2018

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaş odaklı hizmet anlayışına devam ediyor. Gündüz ev ziyaretleri yapan Başkan Orhan, teravih namazlarından sonra ise ilçedeki vatandaşları dinliyor ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler veriyor. İstişare kültürünün kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Orhan; her fırsatta yaşlı olsun genç olsun, kadın olsun çocuk olsun her kesimin fikirlerine değer verdiklerini söyledi.

21.05.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ HAKİM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Ilıcalılarla buluştu. Ilıca Ömer Nasuhi Bilmen Camii’nde kılınan teravih namazının ardından buradaki vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, talepleri dinleyip istişarelerde bulundular. Yaklaşık yarım saat süren istişare ve değerlendirme toplantısının ardından başkanlar, hizmete yeni giren AK Parti Aziziye Ilıca Mahalle Başkanlığı’na geçerek partililerle bir araya geldiler.

18.05.2018

BAŞKAN ORHAN BAŞÇAKMAK’TA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallede devam eden ve tamamlanan çalışmaları Muhtar Ali Yalçın ile birlikte yerinde gezen Başkan Orhan, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İlçeye bağlı mahalleleri karış karış gezen Başkan Orhan, incelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.

16.05.2018