ERZURUM, KARDEŞ KUDÜS İÇİN YÜRÜDÜ

ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşımasının üzerine Türkiye’nin dört bir yanında olduğu Erzurum’da da tepkiler çığ gibi büyüdü. Dadaşların tek yürek olduğu yürüyüşte, İsrail ve Amerika’ya lanetler yağdı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Yakutiye Kent Meydanı’nda yapılan ortak deklarasyonun ardından son buldu.

15.05.2018

BAŞKAN ORHAN AZİZİYELİ ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

Aziziyeli anneler AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Aziziye Belediyesi ile birlikte düzenlediği programda buluştu. Aziziye Belediyesi Nikâh Salon’unda gerçekleşen programa Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın, AK Parti Aziziye Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçede yaşayan davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın, annenin toplumun mimarı olduğunu ve kadının başka varlıklardan farklı en büyük özelliğinin anne olmasından kaynaklandığını söyledi.

14.05.2018

ENGELLİ GENCİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Bedensel engelli genç Enes Tokdemir’in hayalini kurduğu dizüstü bilgisayarı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan hediye etti. Erzurum’un Aziziye ilçesinde yaşayan Yunus ve Meryem Tokdemir çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan 16 yaşındaki bedensel engelli genç Enes, teknolojiyi yakından takip ediyor ve bir dizüstü bilgisayarın hayalini kuruyordu. Aziziye Belediyesi’ne isteğini sosyal medya aracılığıyla ileten genç, hayal ettiği dizüstü bilgisayarı elinde tutan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı karşısında görünce mutluluktan yerinde duramadı.

11.05.2018

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMED CEVDET ORHAN'IN, ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Aziziye’yi vatandaşlarla el ele vererek ülkedeki önemli engelsiz yaşam merkezleri arasına sokmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Orhan, Türkiye’nin AK Parti hükümetleriyle sosyal devlet uygulamaları yönünden dünyadaki sayılı ülkeler arasında gösterildiğini belirtti. Sağlıktan sosyal hayata, eğitimden istihdama, ulaşımdan dini hizmetlere kadar birçok alanda engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıran her türlü politikayı desteklediklerinin altını çizen Başkan Orhan,” Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları aşabilmeleri, onların sosyal hayatta çok daha fazla yer alabilmelerinin sağlanması toplumsal bir görev olmasının yanı sıra vicdani bir ödevdir. Bizler yerel yönetimler olarak hayatın her aşamasında engelli vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için değişen yaşam şartlarını da göz önünde bulundurarak ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ediyoruz.

10.05.2018

HASTANE ODASI NİKAH SALONLARI OLDU

Damat adayı Neşet Akdemir kaza geçirip nikâha gidemeyince, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çiftin nikâh törenini hastanede kıydı. Neşet Akdemir ile Esra Aras hayatlarını birleştirmeye karar verdiler. Aziziye Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne nikâh işlemleri için başvuru yaptılar.

07.05.2018

BAŞKAN ORHAN. TÜRKİYE'NİN AK PARTİ İLE YÜKSELİŞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Teşkilatı’nın düzenlediği AK Parti Aziziye Ilıca Mahalle Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Akşam saatlerinde mahalle başkanlık binasında partililerle bir araya gelen Başkan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti 6. Kongresi’nde açıkladığı AK Parti Seçim Manifestosu’na değindi.

07.05.2018

FETÖ'YE DEĞİL MİLLETE HİZMET VERECEK

17-25 Aralık süreci öncesi FETÖ terör örgütüne ait dershane artık halka hizmet edecek. Aziziye Belediyesi’nin tadilatını, çevre düzenlemesini ve kurslarına malzeme teminini gerçekleştirdiği Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü yeni binası yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışa: Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki resmi ve özel kurumların amirleri, muhtarlar ve çok sayıda kursiyer katıldı.

04.05.2018

BAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ediyor, vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret eden Başkan Orhan, esnafların taleplerini dinledi. Başkan Orhan:Türkiye ekonomisinin iyi ve dayanıklı olmasının en önemli nedeninin işletme ve işletmecilerin kurumsallığında yattığını söyledi.

02.05.2018

BAŞKAN ORHAN KIRŞEHİR'DE DÜZENLENEN SİYASET AKADEMİSİNDE DERS VERDİ

AK Parti, Kırşehir’de siyaset akademisi düzenledi. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından tertiplenen program, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. “Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” sloganıyla düzenlenen programın konuğu Türkiye’nin seçilmiş en genç belediye başkanı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Avukat Abdurrahman Alp Beyaz oldu.

01.05.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ EVLİLİK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’nda eğitimlere katılan 20 yeni evli çift düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Aziziye Belediyesi tarafından aile kurumunun sağlıklı ve huzurlu bir şekilde idamesini sağlayarak, toplumun sağlam temeller üzerine kurulmasını hedefleyen Evlilik Okulu sona erdi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahime Beder Şen, Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin ve Eğitimci Ülkü Nur Zengin’in eğitim verdikleri program, 4 oturum halinde 2 gün süreyle devam etti.

30.04.2018