AZİZİYELİ GENÇLER ECDADIN İZİNDE

Aziziye Belediyesi, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında 62 öğrenci ve 4 öğretmeni Bursa’ya gönderdi. Sosyal sorumluluk projelerinden adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, Aziziye Kaymakamlığı ile birlikte ilçede yaşayan; şehit ve gazi çocuğu öğrenciler, fakir ailelerin çocuk öğrencileri ile il dışına hiç çıkmamış 15 yaş ve altı çocuklardan oluşan kafileyi gezi amacıyla Bursa’ya gönderdi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Havalimanı’na giderek öğrencilerle bir araya geldi ve yapacakları yolculuk öncesi yanlarında oldu.

26.04.2018

AZİZİYE'DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi ilkbaharın gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Termal Turizm Merkez Yol Yapım ve Sanat İnşaatı projesi kapsamında yürütülen asfalt kaplama ve kaldırım yapımı çalışmaları Ilıca’da başladı. Aziziye Belediyesi’nin Erzurum Valiliği Yatırım, İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile yürüttüğü projeyle Ilıca’yı çevre yoluna bağlayan Termal Caddesi’nde 4 bin ton asfalt kaplama ve 2 km uzunluğunda kaldırım yapım çalışması gerçekleştirilecek.

24.04.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan mesajında şu görüşlere yer verdi: ”Aziz Milletimiz; vatanın dört bir yanının işgal edildiği ve yok olmanın eşiğine geldiğimiz bir noktada, tüm imkânlarını seferber ederek işgallere ve bölünmeye karşı dimdik durmuş, bugün de olduğu gibi dünyaya varlığını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBBM) kurarak kanıtlamıştır” Başkan Orhan:” Yüce Türk Milleti Cumhuriyetin kurulmasında gösterdiği azim ve gayretin örneklerini günümüzde de aynı inanç ve azimle sergilemektedir. 15 Temmuz günü Aziz Milletimizin her evladı Ulubatlı Hasan, Sütçü İmam ve Nene Hatun olmuş, bir an bile tereddüt etmeden sokaklara inerek alçak Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimine karşı göğsünü siper etmiştir.

22.04.2018

KARAKALE'DE FİDANLAR ŞEHİTLER İÇİN YEŞERECEK

Türkiye'de en yüksek rakımlı büyükşehir olan Erzurum'da orman varlığını artırmak için Vali Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde başlatılan ve 8 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflenen proje kapsamında bin fidan dikildi.   Vali Azizoğlu öncülüğünde başlatılan ağaçlandırma projesinin ilk ayağı için yetiştirilen bin fidanın toprakla buluşturulması için Aziziye ilçesi Karakale Mahallesi'nde fidan dikme etkinliği yapıldı.   Etkinliğe, Azizoğlu'nun yanı sıra 9.

18.04.2018

AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye’sinin Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin grup toplantısına katıldı. Aziziye Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın öncülüğünde yaptıkları Ankara ziyaretlerinde TBMM'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, başkanlığında gerçekleşen AK Parti grup toplantısına da katıldılar. Burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen meclis üyeleri, Erzurum Milletvekillerini tek tek ziyaret ederek temaslarda bulundular.

17.04.2018

BAŞKAN ORHAN ERZURUM TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanlığına seçilen Hakan Oral ve yönetimine ziyaretler sürüyor. , Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde Aziziye Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akarsu, Hüseyin Bekmez ve Mustafa Kahveci, geçtiğimiz günlerde yapılan Erzurum Ticaret Borsası seçimleri sonrası göreve gelen Hakan Oral ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Orhan, Erzurum Ticaret Borsası’nın şehrin hayat kaynaklarından olan nadide kurumlar arasında yerini aldığını ve böylesine güzide bir kurumun emin ellerde olduğunu söyledi.

16.04.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Aziziye Belediyesi ilçedeki kurum ve kuruluşların yanı sıra Cuma namazı sonrası camilerde kandil simidi dağıttı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe merkezinde bulunan Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet ederek kandillerini kutladı ve kandil simidi ikram etti. Amaçlarının kandilin ruhuna ve hassasiyetine uygun olarak ilçede yaşayan vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunmak olduğunu söyleyen Başkan Orhan,” Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan kandil simitleri ilçemizin her köşesinde vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere gönderildi.

13.04.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan istişare ve değerlendirme toplantılarını sürdürüyor. AK Parti Aziziye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı ve AK Parti İlçe Koordinatörlüğünün katıldığı toplantıya Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlık yaptı. Toplantıda son 4 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirilen projeler ve gelecektı yapılmasın hedeflenen çalışmalar görüşüldü.

13.04.2018

BERBER VE KUAFÖRLER ÇANAKKALE YOLUNDA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi ve üyelerini Çanakkale’ye uğurladı. Tarihi bilincin yaşatılması ve artırılması amacıyla Erzurum Berberler ve Kuaförler odasınca düzenlenen etkinlikte 2 otobüslük kafile bugün sabah yola çıktı. Gezi hakkında bir açıklama yapan Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Naci Çetin,” Esnafımızla uzun bir süredir ecdadımızın bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını feda ettiği toprakları gezmek ve o ruhu bir nebze olsun yaşamak istiyorduk.

12.04.2018

AZİZİYE EKİBİNDEN BAŞKAN MEHMET EMİN ÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Partinin Yakutiye’deki hizmet binasında gerçekleşen ziyaret sırasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” İl Başkanımız Mehmet Emin Öz bey, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen AK Parti Erzurum İl Başkanlığı 6. Kongresi’nde bu mukaddes davanın Erzurum’daki lideri olmaya seçildi ve başarıyla sürdürdüğü görevine devam etti.

11.04.2018