BAŞKAN ORHAN'DAN ÇOCUKLARA FUTBOL TOPU JESTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan makamında ilçede yaşayan çocukları ağırladı. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında mahalle arasında oyun oynayan 3 çocuk, Başkan Orhan'ın yanına gelerek halı saha ve futbol topu istediler.  Başkan Orhan'da bunun üzerine çocukları belediyeye davet ederek toplarını hediye etti ve halı saha için de ilereyen günlerde çalışma yapacaklarının bilgisini verdi.

30.03.2018

MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ AZİZİYE'DE

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz Aziziye Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Aziziye'nin 3 merkez ilçeden biri olduğunu ve her geçen daha da geliştiğine dikkat çeken Milletvekili Deligöz," Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan, yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştirmiş. Ilıca'da ve Dadaşkent'te muazzam çalışmalar yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor.

30.03.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinde yaşayan ve epilepsi hastası olan Emre Obuz'u doğum gününde ziyaret ederek sürpriz yaptı.  Obuz ailesini Saltuklu Mahallesi'ndeki hanelerinde ziyaret eden Başkan Orhan, beraberinde getirdiği yaş pastanın mumlarını 25 yaşına giren Emre Obuz ile birlikte üfleyerek söndürdü. Aile adına bir konuşma yapan kız kardeş Tülin Obuz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

28.03.2018

BAŞKAN SEKMEN AZİZİYE'DE

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beraberideki heyetle birlikte Aziziye Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Sekmen, gezisine esnaf ziyaretiyle devam etti. Başkan Sekmen, Aziziye'de çok kısa sürede önemli çalışmaların gerçekleştiğine dikkat çekere Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı tebrik etti.

27.03.2018

ERZURUMLU MUCİTLER TÜBİTAK İÇİN YARIŞACAK

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Erzurum Bölge Yarışması açılış prograramı ATA Teknokent'te gerçekleşti. Ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na ilgi yüksek oldu. Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Değerler Eğitimi, Kodlama, Tarih ve Türkçe olmak üzere sekiz alanda düzenlenen yarışmada projelerin ön değerlendirmeleri, çeşitli üniversitelere mensup uzman akademisyenlerden oluşan bölge jürileri tarafından yapıldı.

26.03.2018

GENÇ YÖNETİCİ OKULU BAŞKAN ORHAN İLE START ALDI

TÜGVA Erzurum İl Temsilciliği’nin düzenlediği Genç Yönetici Okulu eğitime başladı. Gençliğe yönelik ahlâk ve maneviyat odaklı çalışmalar yürütmek amacıyla yola çıkan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciği bu hafta sonu Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde başlattığı Genç Yönetici Okulu’nun (GYO) ilk dersine Türkiye’nin seçilmiş en genç belediye başkanı olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile başladı. İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış programıyla eğitime başlayan Genç Yönetici Okulu ile kamuoyunun yakından tanıdığı öncü isimler gençlerle bir araya gelecek ve onlara kendi tecrübelerini aktaracaklar.

25.03.2018

AFRİN İÇİN ELE ELE

Aziziye Belediyesi ile Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü, Afrin'de görev yapan Mehmetçikler için bir kermes programı düzenledi. MNG AVM'de hafta sonu düzenlenen kermese vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Gelirleri tamamen Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak keremese Erzurum Milletvekili Prof.

25.03.2018

MNG FESTİVALİ MEHTERLERLE BAŞLADI

MNG AVM Alışveriş Festivali Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Mehter Ekibinin birbirinden kıymetli eserleriyle başladı. Programı Erzurum Milletvekili Prof. Dr.

25.03.2018

ÖĞRENCİLER 'GELECEK SİZSİNİZ' PROJESİYLE SEVİNDİ

Gelecek Sizsiniz projesi öğrencileri sevindirmeye devam ediyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Gazeteci Mehmet Şener'in konuk olduğu programda duayenler hayat ve eğitim tecrübelerini Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerine anlattılar. Zübeyde Hanım İlkokulu konferans salonunda gerçekleşen programa öğretmen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

22.03.2018

YENİ DÜNYA VAKFI AZİZİYE'DE

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksuve vakfın yöneticileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a ziyarette bulundu.  Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette karşılıklı vakfın çalışmaları ve birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu. Gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, kültürlü, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlamanın en büyük hedeflerini olduğunu belirten Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu,"Vakıf olarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmaktayız.

21.03.2018