BAŞKAN ORHAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz, milli duruşumuzun ve direncimizin, milli imanımızın, beka ve haysiyetimizin ikamet adresidir” dedi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajında 15 Temmuz’un tarifini yaptı. Başkan Orhan, “15 Temmuz’u sadece hain bir darbe girişiminin yapıldığı gün olarak tanımlamak yanlış olur.

15.07.2022

AZİZİYE'DE MUHTARLAR ZİRVESİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in destekleriyle Aziziye ilçemize hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

27.06.2022

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA VALİ MEMİŞ'TEN TAM NOT

Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Termal Aqupark ve Termal Destekli Domates Seralarını gezdi. Milyonluk yatırımları yerinde inceleyen Vali Memiş, “Aziziye Belediyemiz harikulade işler yapmış. Ben Başkanımız Muhammed Beyi ve ekibini kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

23.06.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Babalar Günü’nü yine özel bir sürprizle kutladı. Üniversite sınavına giren çocukları için okul önlerinde bekleyen babaları yalnız bırakmayan Başkan Orhan, onların hem Babalar Gününü kutladı, hem de sınav stresini çocuklarıyla birlikte atmaları için sinema bileti hediye etti. Başkan Orhan, sınav heyecanını paylaştığı babaların yanında anneleri de unutmadı.

19.06.2022

MEKTUP YARIŞMASINDA ÖDÜL HEYECANI

Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği “Gençler İstiklali ve İstikbali Yazıyor” konulu Ödüllü Mektup Yarışması’nın sonuçları açıklandı, dereceye girenlere ödülleri verildi. TDED Erzurum Şubesi işbirliğiyle organize edilen ödüllü mektup yarışmasında üç lise ve bir de üniversite öğrencisi dereceye girerken, eser sahiplerine ödülleri ise Ilıca Şiir Şöleni’nde verildi. Erzurum’daki lise, önlisans ve lisans öğrencilerinin toplamda 213 mektupla katıldıkları yarışmada eserler titiz bir değerlendirmeden geçirildi.

30.05.2022

ERZURUM ILICA ŞİİR ŞÖLENİ İLE ŞİİRE DOYDU

Aziziye Belediyesi ve TDED Erzurum Şubesi işbirliğiyle organize edilen “Ilıca Şiir Şöleni” muazzam bir katılıma sahne oldu. Erzurum Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve birbirinden tanınmış şiir ustalarının katıldığı şölende Ilıca ismi ön plana çıkarken, art arda okunan şiirler Erzurum için adeta şiir ziyafetine dönüştü. Şairler Ali Coşkun Hirik, Ferman Karaçam, İsmail Bingöl, İsmail Kılıçarslan, Hüseyin Akın, M.

30.05.2022

AZİZİYE'DEN ERZURUM'A ŞİİR ŞÖLENİ

Aziziye Belediyesi, dev kültür organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi işbirliğiyle organize edilen Ilıca Şiir Şöleni’nde, Nurullah Genç’ten, İsmail Kılıçarslan’a, Ferman Karaçam’dan Hüseyin Akın’a, Muhammed Nur Doğan’dan Üzeyir İlbak’a varıncaya kadar Türk şiirinin birbirinden özel isimleri bir araya gelecek. Erzurumlu şairlerin de şiirleriyle renk katacakları program, 29 Mayıs Pazar günü saat 14.

23.05.2022

BAŞKAN ORHAN, EKB'NİN DAİMİ ENCÜMEN HEYETİNDE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Enerji Kentleri Birliği’nin (EKB) Daimi Encümen Üyeliği görevine yeniden seçildi. Başkan Orhan, “Ülkemizin sahip olduğu enerjiyi sinerjiye dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Enerji Kentleri Birliği 2022 Yılı Meclis Toplantısı Denizli Büyükşehir Belediye ve Enerji Kentleri Birliği Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleşti.

18.05.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN ENERJİ HAMLESİ

Aziziye Belediyesi, yenilenebilir enerji üretimi alanında yaptığı Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımını iki katına çıkarıyor. Geçtiğimiz yılın başında devreye alınan santrallerde bugüne kadar 2 milyon 500 bin kilovatsaat elektrik üretimi gerçekleştiren Aziziye Belediyesi, kurulu gücü 1 megavat olan GES yatırımının kapasitesini 2 megavata yükseltiyor. Yatırım genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Aziziye Belediyesi’ne ait Güneş Enerji Santrallerinin üretim kapasitesi yıllık 4 milyon kilovatsaate çıkmış olacak.

17.05.2022

AZİZİYE'DE İÇ VE DIŞ SİYASET PANELİ

Aziziye Belediyesi tarafından organize edilen “Türkiye’de İç ve Dış Siyasetteki Güncel Gelişmeler” konulu panel büyük ilgi gördü. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin’in moderatörlüğünü yaptığı, Gazeteci Zafer Şahin ve Türkiye Gazetesi yazarı Yusuf Alabarda’nın da konuşmacı olarak katıldığı panel, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Gençlerin ilgiyle takip ettiği panelde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da önemli mesajlar verdi.

12.05.2022