AZİZİYE'DE BAHAR TEMİZLİĞİ

Aziziye Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Aziziye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte ilçede temizlik seferberliği başlattı. Ağır kış koşullarından tahrip olan yollar ve kaldırımlar bakıma alınırken, cadde ve sokaklar da kapsamlı bir şekilde tazyikli su ile yıkanarak temizleniyor.

20.03.2018

METRUK BİNALARDAN ÇOK AMAÇLI YAŞAM MERKEZİNE

Aziziye Belediyesi ilçede yıllardır metruk halde bulunan işyerlerini yıkarak yerine modern kapalı semt pazarı, otoparkı ve engelsiz yaşam merkezi bulunan bir sosyal tesis kazandırıyor. Aziziye ilçesi son yıllardaki nüfus artış hızıyla dikkat çekiyor. Aziziye Belediyesi,  Erzurum’un en yüksek nüfus artış hızına sahip olan ilçesinde birbirinden değerli ve ihtiyaca yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

15.03.2018

BAŞKAN ORHAN, HİZMET-İŞ SENDİKASI KURMAYLARINI AĞIRLADI

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve beraberindeki heyet Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı makamında ziyaret etti. Erzurum'a bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Özdemir, Başkan Orhan'a sendikacılık faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek, çalışmalarında başarılar diledi. Nazik ziyaretleri için Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir'e teşekkür eden Başkan Orhan, ilçede yürüttükleri faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

14.03.2018

BAŞKAN ORHAN GÖNÜLLERİ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye’nin Ilıca Mahallesi’nde yaşayan ahşap oyma ustası 75 yaşındaki Nazım Çınar’ı ziyaret etti. Nazım Çınar ile hasbihal ederek hayır duasını alan Başkan Orhan, el emeği göz nuru eserlerin üretim sürecini yerinde gördü. Zihninde şekillendirdiği düşünceleri büyük bir ustalıkla ahşap üzerine nakşeden Nazım Çınar, çocukluğunun ilk yıllarından itibaren ahşap oymacılığına hobi olarak devam ediyor.

14.03.2018

ERZURUM'DA KURTULUŞUN 100. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU

Erzurum'un Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönü münasebetiyle Yakuti Havuzbaşı Meydan'nda tören düzenlendi. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 9.

12.03.2018

BAŞKAN ORHAN: 12 MART 1918, ERZURUM'UN RÜŞDÜNÜ DÜNYAYA İSPATLADIĞI TARİHTİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: Milli mücadele meşalesinin yakıldığı ilk şehirlerden biri olan Dadaşlar diyarı Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını kutlamanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

12.03.2018

YAPI DENETİM FİRMALARI AZİZİYE’DE BULUŞTU

Erzurum ve Aziziye’de faaliyet gösteren yapı denetim firmaları Aziziye’de buluştu. Aziziye ilçesindeki yapım faaliyetlerini konu alan toplantıya Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Umut Akdaş, İmar Müdürlüğü personeli ve yapı denetim firmalarının yetkilleri katıldı.  Toplantıda 2018 yılı imar politikaları ve yapı denetim firmalarının talepleri görüşüldü.

11.03.2018

KURTULUŞUN 100. YILINDA ALACA ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANILDI

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılında Alaca şehitleri yapılan törenle anıldı. Ermeni Taşnak çeteleri tarafından Alaca'da hunharca katledilen 278 vatandaş mezarları başında dualar eşliğinde bir kez daha hatırlandı.

10.03.2018

BAŞKANLAR ATLIKONAK MAHALLESİ'NDE ÇIKARMA YAPTI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Atlıkonak Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşları dinledi. Aziziye Belediyesi tarafından kazandırılan köy konağında yapılan toplantıda, Atlıkonak'lı vatandaşlar mahallelerinde yapılan çalışmalar için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür ettiler. Sorumluluk bölgeleri içerisinde bulunan tüm mahalleleri ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Sekmen, Aziziye'deki köylerin tamamında hizmet ürettiklerini ve Aziziye Belediyesi ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini anlattı.

09.03.2018

AZİZİYE'DE KADIN VE DEMOKRASİ PANELİ

Aziziye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede Kadın ve Demokrasi konulu bir panel düzenledi. Aziziye Belediyesi kadınların toplumdaki yerini ve demokrasimizdeki önemini daha iyi anlatmak için Belediye Konferans Salonu’nda panel düzenledi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan videosunun gösterimiyle başladı.

08.03.2018