AZİZİYE'DE KAZANLAR YABAN HAYATI İÇİN KAYNADI...

Aziziye Belediyesi, yaban hayatı için adeta seferberlik ilan etti. Çetin kış koşulları sebebiyle yiyecek bulma sıkıntısı çeken hayvanlar için harekete geçen Aziziye Belediyesi, kazanları bu kez hayvanlar için kaynattı. İlçeden toplanan bayat ekmeklerle et ve kemik artıklarının aş haline getirildiği ilçede, hazırlanan yemekler yerleşim merkezleri dışında oluşturulan besleme noktalarına bırakıldı.

27.12.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TİYATRO ZİYAFETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı” Aziziyeli tiyatroseverlerle buluştu. Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ilıca Şehit Prof. Dr.

18.12.2021

TURNUVA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ORHAN VERDİ

Aziziye Belediyesi Gençlik Meclisi’nin bir süre önce organize ettiği Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlerin ödülleri verildi. Aziziye Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren Osman Tahir Unus, Yusuf Keskin ve Ege Piyi’ye kazandıkları para ödülünü Başkan Muhammed Cevdet Orhan verdi. Aziziye Belediyesi’nde gerçekleşen ödül töreninde, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Haluk Ziya Beyoğlu’nun yanı sıra Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Taha Özmen de hazır bulundu.

16.12.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN TİYATRO DAVETİ...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı”, hafta sonunda Aziziye ile buluşacak. “Perde” dediği ilk günden bu yana büyük ilgi gören ve kapalı gişe oynayan tek perdelik komedi oyunu, Cumartesi günü Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı organizasyonla sahnelenecek. Ilıca’daki Prof.

16.12.2021

AZİZİYE'NİN TERMAL SERALARINDA ÖZEL BULUŞMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’da yapımı devam eden Termal Seralarda iki özel ismi birden ağırladı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları’na Termal Seraları gezdiren Başkan Orhan, konuklarına projeye ilişkin bilgiler aktardı. Eskişehir’de seracılık olmak üzere çeşitli sektörlerde birçok yatırımı bulunan ve Başkan Sekmen’in davetlisi olarak Erzurum’a gelen Mirmahmutoğulları, Ilıca’da kurulan seraları yerinde görme fırsatı bulurken, inceleme sırasında Başkan Sekmen de konuğuna Erzurum’un yatırım potansiyellerini anlattı.

08.12.2021

AZİZİYE'DE ENGELLİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde rengârenk bir organizasyona imzasını attı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinde öğrenim gören çocuklar ve gençlerle yapımı yeni tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir araya geldi. Özel konuklarıyla masa tenisi oynayan Başkan Orhan, çocuklarla birlikte pasta kesti, hediye dağıttı.

03.12.2021

MERKEZ İLÇE MÜFTÜLERİ AZİZİYE'DE BULUŞTU

Merkez İlçe Müftüleri Aziziye’de buluştu   Erzurum’un merkez ilçe müftüleri Aziziye Belediyesi’nde buluştu. İlçe müftüleriyle birlikte Aziziye Belediyesini ziyaret eden Erzurum Din Görevlileri Derneği Başkanı Emrullah Kaçar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere sunduğu katkılardan dolayı Başkan Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür etti. Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, Palandöken İlçe Müftüsü Abdulhalim Acar ve Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin’in yanı sıra Diyanet-Sen Erzurum İl Başkanı Nurullah Ardahanlı ve Ilıca Merkez Camii İmam Hatibi Hikmet Daştan’ın da yer aldığı heyetle bir süre sohbet eden Orhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

01.12.2021

AZİZİYE'YE İKİ YATIRIM BİRDEN...

Aziziye Belediyesi, “proje belediyeciliği” yaklaşımıyla ilçeye marka değer kazandırmaya devam ediyor. KUDAKA tarafından onaylanan ve desteklenmesi kararlaştırılan iki ayrı projeyle Aziziye ilçesi termal alanında hem sağlık, hem de turizm merkezi olacak. Aziziye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek söz konusu projelerle Ilıca Termal Tesisleri’nde ilk etapta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulacak.

01.12.2021

AZİZİYE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

  Aziziye Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, öğretmenler onuruna verdiği yemekte, ilçeye bu yıl atanan genç öğretmenleri yine bu yıl emekliye ayrılmış olanlar ve ilçede görev yapan kıdemli öğretmenlerle bir araya getirdi. Mesleğe yeni başlayan genç öğretmenlerin tecrübe sahibi meslektaşlarıyla kaynaşma fırsatı bulduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programında, Başkan Orhan ise, birbirinden önemli mesajlar verdi.

24.11.2021

AZİZİYE'DEN STK YÖNETİCİLERİNE YATIRIM TURU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi ile ŞEHİRDER’in yöneticilerini konuk etti. Aziziye’de yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde görmek amacıyla organize edilen saha gezisine STK yöneticileriyle birlikte çıkan Başkan Orhan, konuklarına hem bilgi aktardı, hem de sorularını cevaplandırdı. Yatırım turları kapsamında Termal Sera, Kapalı Termal Aquapark, Yarı Olimpik Yüzme Yavuzu, Yeşilay Parkı, Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkını gezen STK yöneticileri, Aziziye Belediyesi’ne tam puan verirken, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’a da teşekkür etti.

06.11.2021