AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi Kızılay Haftası’nda örnek bir kampanyaya imza attı. Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatıyla organize edilen “Kan Bağışı, Can Bağışı” adlı kampanya kapsamında Aziziye’de adeta seferberlik ilan edildi. Aziziye Belediyesi hizmet binası önünde konuşlandırılan Kızılay’ın kan bağışı aracı, bağışçılarla adeta dolup taştı.

05.11.2021

CUMHURİYET'İN 98'İNCİ YILINDA 98 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Aziziyeli çocuklar, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılında tam 98 fidanı toprakla buluşturdu. Aziziye Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencileriyle birlikte Daphan’a çıkarma yapan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, “Erzurum Kongresi ile temellerini bu şehirde attığımız Cumhuriyet’imizin 98’inci yaşını kutluyoruz. Bu özel yıldönümünde bizler de yavrularımızla birlikte 98 fidanı toprakla buluşturalım istedik” dedi.

28.10.2021

AZİZİYE'NİN KAPILARI MÜHENDİS ADAYLARI İÇİN AÇILIYOR

Aziziye Belediyesi, yükseköğrenimde adeta çığır açacak yepyeni bir eğitim modelinin paydaşı oldu. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolüyle mühendis adayı öğrenciler, akademik eğitim süreçlerinin son bir dönemlik kısmını Aziziye Belediyesi’nde pratik eğitim alarak tamamlayacak. Aziziye Belediyesi, Uygulamalı Mühendislik Eğitimi (UME) adı verilen yeni model kapsamında bu yıl mühendis adayı 17 öğrenciye kapılarını açmış ve mesleki eğitimlerine katkıda bulunmuş olacak.

26.10.2021

Aziziye'de "Muhtarlar Günü" buluşması

 Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Ekim Muhtarlar Gününü muhtarlara ayırdı. Merkezle birlikte 72 mahallenin bulunduğu Aziziye’de, muhtarlarla birlikte saha gezisine çıkan Başkan Orhan, özel misafirlerine Termal Seralar, Termal Aquapark, Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkını gezdirdi. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un da katıldığı saha gezisinin sonunda muhtarlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın onurlarına verdiği yemeğe katıldı.

19.10.2021

TÜRKİYE'NİN EN LEZZETLİ DOMATESİNİ AZİZİYE ÜRETECEK

Aziziye Belediyesi’nin “Termal Destekli Domates Seraları” göz kırpmaya başladı. Tarımsal üretime yepyeni bir boyut kazandıracak olan seralar sayesinde piyasalar Türkiye’nin en yüksek rakımda yetişen ve yine Türkiye’nin en lezzetli Erzurum domatesiyle tanışmış olacak. Aziziye Belediyesi’nin ilçede katma değer üretimine yönelik yatırımları arasında bulunan söz konusu proje, jeotermal enerji kullanımının yanı sıra biyokütlesel atıkların bertaraf edilerek enerjiye dönüştürülmesini de sağlayacak.

15.10.2021

YILDIRIM'A AZİZİYE'DE EHRAM SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a ehramdan kravat, atkı ve anahtarlık hediye etti. Aziziye Belediyesi önünde zabıta ekipleri tarafından karşılanan eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, kendisine hediye edilen ehram seti için Başkan Orhan’a teşekkür etti. AK Parti İl Başkanlığı’nca organize edilen Danışma Meclisi toplantısına katılmak için dün akşam saatlerinde Erzurum’a gelen eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım için Aziziye’de sürpriz bir karşılama organize edildi.

12.10.2021

AZİZİYE'DEN KADIN İSTİHDAMINA YÖNELİK ÖRNEK PROJE

Aziziye Belediyesi, Erzurum’da kadın istihdamını sağlamaya yönelik örnek bir protokole imza attı. Aziziye, daha önce Coğrafi İşaret Belgesi aldığı Ehram’ı, bu protokolle hem hayata yeniden kazandıracak ve hem de kadınların istihdamına fırsat sunmuş olacak. Aile Bireylerine ve Anneye Destek Kadın Kooperatifi (ADAB) ile imzalanan protokolle yeterince değerlendirilemeyen koyunyünlerinin ekonomiye kazandırılmasının yanında ayrıca kırsalda yaşayan kadınların da bu yolla gelir elde etmeleri sağlanacak.

24.09.2021

AZİZİYE'DE AÇILIŞ COŞKUSU...

Aziziye Belediyesi’nin yatırım açılışları Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı ile başladı. Dadaşkent’te yapılan devasa büyüklükteki tematik park, hafta sonunda düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Erzurum protokolünün akın ettiği açılışta yerel yönetimler arasındaki uyuma vurgu yapıldı, AK Parti’nin yerel yönetimlere kazandırdığı güce dikkat çekildi.

18.09.2021

AZİZİYE'DE YATIRIMLARIN PERDESİ AÇILIYOR...

  Aziziye Belediyesi, yatırımlarının ilk perdesini Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı ile açıyor. Bölgenin en geniş ilk ve tek tematik parkı olan yatırımın açılışı için tüm hazırlıklar tamamlanırken, açılış kurdelesi ise, 18 Eylül Cumartesi günü kesilecek. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da bu yılın yatırım sezonuna “5’i bir yerde yatırım” konseptiyle hizmet damgası vurduklarını ifade ederek, “Tamamladığımız yatırımlarımızı hamdolsun açılış aşamasına getirdik.

17.09.2021

BAŞKAN ORHAN'IN SÜRPRİZİ ZABITA MEMURLARINI ŞAŞIRTTI!

Aziziye’de bugün bir ihbarı değerlendiren Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ulaşılan adreste neye uğradığını şaşırdı. Karşılarında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı gören zabıtalar, alkışlar ve konfetilerle karşılanırken, kendilerini bekleyen kutlama pastasıyla büyük bir mutluluk yaşadı. 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Aziziye Belediyesi tarafından sıra dışı bir kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

03.09.2021