YENİ DÜNYA VAKFI AZİZİYE'DE

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksuve vakfın yöneticileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a ziyarette bulundu. 

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette karşılıklı vakfın çalışmaları ve birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu.

Gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, kültürlü, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlamanın en büyük hedeflerini olduğunu

belirten Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu,"Vakıf olarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmaktayız. Merkezimiz İstanbul'da ancak yurdumuzun her köşesine hisetmek etmeye çalışıyoruz. Bu bir iyilik hareketi. Bugün başkanımızı ziyaret ettik sağolsunlar bizi çok iyi karşıladılar. İnşallah önümüzdeki günlerde birliket güzel çalışmalara imza atarız" şeklinde konuştu.

Yeni Dünya Vakfı'nın eğitime önemli katkılarının olduğunu, milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirme yolunda önemli bir mesafe katettiğine dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sözerini şöyle sürdürdü:"Öğrenci kardeşlerimizin bilim ve teknolojide oldukça ileri, millî ve manevî değerlerine bağlı, çalışkan, bilgili, aynı zamanda da irfan sahibi fertler olarak yetişmelerini gaye etmiş bir vakıf ve yöneticilerini ağırlamaktan onur duyduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda birlikte güzel çalışmalarımız da olacaktır".

Ziyaret belediye hizmet binası önünde çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.