MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ AZİZİYE'DE

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz Aziziye Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Aziziye'nin 3 merkez ilçeden biri olduğunu ve her geçen daha da geliştiğine dikkat çeken Milletvekili Deligöz," Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan, yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştirmiş. Ilıca'da ve Dadaşkent'te muazzam çalışmalar yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. Bu anlamda kendisini ve ekibini kutluyorum" diye konuştu.

Milletvekili Orhan Deligöz'ün belediyelerine yaptığı ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, " Milletvekilimiz Sayın Orhan Deligöz'ün meclis ve şehrimizde yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çok önemli ve kıymetli çalışmalara imza atıyorlar. Bizler de kendilerini ne zamar arasak çözüm odaklı bir yol izleyerek en kısa süre içerisinde yardımcı oluyorlar. Bu anlamda bizde kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.