BAŞKAN ORHAN OVACIK BÖLGESİNDE

Aziziye Belediyesi Başkanı Muhammed Cevdet hizmet ziyaretlerine hafta sonu da devam etti.

İlçenin Ovacık bölgesinde bulunan Aşağı Canörene Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Orhan, Muhtar Kenan Güllük'ten 

köy hakkında bilgiler aldı ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalleyi kurmaylarıyla birlikte karış karış gezen Başkan Orhan, karşılaştığı mahalle sakinleriyle sohbet etti ve daha sonra köy konağında vatadaşları dinledi. 

Sorumluluklarında bulunan 69 mahalle statüsündeki köylerin tamamına ihtiyaçlarına yönelik hizmetler götürdüklerini belirten Başkan Orhan," Merkez mahallelerimiz başta olmak üzere köylerimizin tamamında istişareler ve incelemeler neticesinde belirlediğimiz ihtiyaçlar doğrultusunnda hizmetler götürütüyoruz. Kilit taşı, köy konağı, taziye evi, düğün salonu gibi birçok hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş durumdayız. Yaptığımız bu hizmetler sayesinde köy ile kent farkını ortadan kaldırıyoruz. Muhtarlarımızın tamamıyla iletişim halindeyiz. Her türlü ihtiyaçlarına imkanlarımızı seferber ederek, efektif çözümler üretiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti hükümetleri döneminde memleketin her köşesinin hitmete doyduğunu söyleyen Aşağı Canören Muhtarı Kenan Güllük, Aziziye Belediye Başkanım Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür ederek, mahallelerine önemli hizmetler getirdiklini ve özellikle ulaşabilirlik anlamında kendilerinden çok memnun olduklarını söyledi.

Ziyarete Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Paloluglu katıldı.

Başkan Orhan mahallede yaşayan çocuklarla bir süre sohbet edip hediye verdikten sonra mahalleden ayrıldı.