AZİZİYE EKİBİNDEN BAŞKAN MEHMET EMİN ÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Partinin Yakutiye’deki hizmet binasında gerçekleşen ziyaret sırasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” İl Başkanımız Mehmet Emin Öz bey, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen AK Parti Erzurum İl Başkanlığı 6. Kongresi’nde bu mukaddes davanın Erzurum’daki lideri olmaya seçildi ve başarıyla sürdürdüğü görevine devam etti. Sayın Başkanımızın partimiz adına yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. AK Parti ailesinin bir ferdi olarak kendilerinin desteklerini her zaman hissediyor ve belediye meclis üyelerimiz adına da kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten memnun olduklarını dile getiren AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz,” Bizler bu kutlu yolda belirlenen hedefler doğrultusunda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ve belediye meclis üyelerimiz ilçede önemli işlere imza atmışlar. Aziziye’nin her köşesine yapılmış güzel bir hizmette AK Partili bir belediyenin imzasının olmasını bizleri gururlandırıyor. Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimize yaptıkları bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yaptıkları bu güzel hizmetler için de ayrıca kendilerini kutluyorum” dedi.

Ziyaret birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.