BERBER VE KUAFÖRLER ÇANAKKALE YOLUNDA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi ve üyelerini Çanakkale’ye uğurladı.

Tarihi bilincin yaşatılması ve artırılması amacıyla Erzurum Berberler ve Kuaförler odasınca düzenlenen etkinlikte 2 otobüslük kafile bugün sabah yola çıktı.

Gezi hakkında bir açıklama yapan Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Naci Çetin,” Esnafımızla uzun bir süredir ecdadımızın bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını feda ettiği toprakları gezmek ve o ruhu bir nebze olsun yaşamak istiyorduk. Allah nasip etti ve yola çıkma fırsatı bulduk. Bu anlamda bize destek olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Berber ve kuaförleri Çanakkale yolcuğuna uğurlayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Çanakkale Savaşları'nın önemini daha iyi kavramak, savaşların yaşandığı cepheleri görmek ve şehit düşen askerlerimizi yâd etmek adına berber ve kuaför esnafımızı çok anlamlı bir geziye uğurluyoruz. Oda yöneticilerimiz gezi fikirlerini bize sundukları ilk gün bu anlamda destek olacağımızın sözünü verdik. Böylesine kıymetli bir gezinin paydaşı olmak bizi en az oraları gezecek esnafımız kadar sevindirdi. Bizler yerel yönetimler olarak her zaman ve her anlamda esnafımızın yanındayız” diye konuştu.

Kafile birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından Çanakkale yolculuğuna başladı.