AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye’sinin Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin grup toplantısına katıldı.

Aziziye Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın öncülüğünde yaptıkları Ankara ziyaretlerinde TBMM'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, başkanlığında gerçekleşen AK Parti grup toplantısına da katıldılar.

Burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen meclis üyeleri, Erzurum Milletvekillerini tek tek ziyaret ederek temaslarda bulundular.

Ziyaretler sırasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “AK Parti Grup toplantısını Ankara’da meclis üyelerimizle birlikte yakından takip etme şansını bulduk. Ayrıca davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı konuşmasını dinledik ve Erzurum Milletvekillerimizi de ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz ve tamamladığımız projelerle ilgili milletvekillerimizi bilgilendirdik. Hem bizim açımızdan hem de meclis üyelerimiz açısından çok faydalı bir ziyaret programı oldu” şeklinde konuştu”

Meclis üyeleri, günün ilerleyen saatlerine kadar ziyaretlerini sürdürecekler ve akşam uçağıyla Erzurum’a geri dönecekler.