BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçedeki ihtiyaçlı ailelerin iftar sofralarına konuk olarak onların ihtiyaçlarını dinleyerek yardım eli uzatan Başkan Orhan, çat kapı iftar ziyareti geleneğini bu Ramazan ayında da sürdürüyor.

Başkan Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve AK Parti Aziziye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın ile ilçenin Saltuklu Mahallesi’nde 1 çocuklu bir aileyi ziyaret etti.

Ramazan ayının manevi ikliminde çat kapı iftar ziyaretleriyle ilçede yaşayan ihtiyaçlı vatandaşları ziyaret ederek sofralarına konuk olduklarını kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu mukaddes ayda vatandaşlarımızla istişarelerimizi daha da sıklaştırdık. Bu vesileyle gündüz ev ziyaretleri yapıyor, akşamları teravih namazının ardından ilçemizdeki vatandaşlarla bir araya geliyoruz, zaman zaman ise çat kapı iftar programlarıyla hemşerilerimizin hanelerine konuk oluyoruz. Bu programlar sayesine vatandaşlarımızın gönüllerini hoş tutuyor ve istişare mekanizmasını daha iyi çalıştırmış oluyoruz. Ramazan ayı süresince bu programlarımız devam edecek” diye konuştu.

Başkan Orhan, ayrıca ilçe sakinleriyle sokak iftarında buluşacaklarının bilgisini de verdi.