BAŞKANLARIN HİZMET UYUMU GÖZ DOLDURUYOR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın belediyecilik çalışmalarında ki uyumları göz dolduruyor. Aziziye ilçesi sınırları içerisinde bulunan bilgi evleri ve büyükşehir belediyesi hizmet alanında bulunan cadde ve yolları gözden geçiren Başkan Sekmen, eksiklikleri not alıp tamamlanması için talimat verdi. Saltuklu ve Selçuklu mahalle muhtarları ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla incelemelerde bulunan Başkanı Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın hizmetlerine övgüler yağdırdı. Erzurum’un en büyük ilçelerinin başında gelen Aziziye’de hizmet yapmanın zorluğuna değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Başkan Orhan’ın buna rağmen ilçenin tamamına hizmet edebilmesinin hayranlık uyandırdığını söyledi.
BAŞKAN ORHAN İLE UYUM İÇİNDEYİZ
Büyükşehir Belediyesi olarak Aziziye Belediyesi ile çalışmalarında ki uyuma dikkat çeken Başkan Sekmen, “Aziziye bizim batıya açılan penceremiz. Gerek kentsel dönüşüm çalışmaları gerekse mahalle statüsündeki köylerdeki hizmet seferberliği ile Başkanımızın başarısı görmezden gelinemez. Büyükşehir ve Aziziye belediyesinin uyumunun da bunda büyük rol aldığını söyleyebiliriz. Öyle sanıyorum ki sürdürdüğümüz bu uyumla ilçenin büyük ölçüde hizmetleri nihayetine erdirilmiştir. Değerli başkanımız ile bu hizmet sezonunda da durmak bilmeden çalışıp hizmet çıtasını daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
ORHAN; AZİZİYE CAZİBESİNİ ARTIRIYOR
Göreve geldikleri dört yıllık süre boyunca hizmette her zaman vatandaşın beklentilerinin ön plana alındığına dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Halka rağmen hizmet yapmaktansa halka birlikte hizmette bulunmayı tercih etmemizden kaynaklı halkın teveccühüne mazhar oluyoruz. Bu yılki hizmet sezonumuzda da eksiklikleri yerinde belirleyip havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Mahalle statüsündeki köylerimiz ile Ilıca, Saltuklu ve Selçuklu mahallelerimizde adete hizmet seferberliği ilan ettik” şeklinde konuştu.