ORHAN; YEĞİN ERZURUM’UN 7. VEKİLİDİR

 

-“YENİ DÖNEMDE YEĞİN’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 26. Dönemde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevini yapan Orhan Yeğin’in, Erzurum ve Türkiye için yaptığı örnek çalışmalara vurgu yaptı. Yeğin’in Erzurum’un 7. Milletvekili gibi çalıştığına dikkat çeken Başkan Orhan,  yeni dönemde de güzel çalışmalara şahit olacaklarına inandıklarını söyledi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. Bölge Bölgeden seçilen ardından Meclis İdare Amirliği görevine seçilen Erzurumlu Orhan Yeğin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde uzun soluklu sohbette bulunan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin’in Erzurum için bir kazanç olduğunu söyledi.

Milletvekili Yeğin’in, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı yaptığı dönemde de Erzurum’un sorunlarına vakıf birisi olarak canhıraş çabalar gösterdiğine şahit olduklarına dikkat çeken Başkan Orhan, “Ankara milletvekili bir Erzurumlunun varlığı aslında bizler için büyük nimet. Bürokrasideki tecrübesiyle ve Erzurum’un sorunlarına vakıf olması hasebiyle şehrimizin sıkıntılarının çözümünde öncü olacağına inanıyoruz. TBMM İdare Amirliği görevine seçilen kıymetli büyüğüm Ankara Milletvekili Orhan Yeğin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim kendilerini bu ulvi görevde muvaffak etsin” diye konuştu.