MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler sürecinde Aziziye Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhammed Cevdet Orhan ile Hedef 2023 kapsamında mevcut durum, öngörülen projeler ve kaydedilecek yatırımlar bazında istişarelerde bulundu.

İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘ Ülkemizin en genç Belediye Başkanı Erzurum’dan çıktı. Gençliğinin yanı sıra donanımıyla da hizmet ehli olan sayın Başkanı ziyaret edip, çalışmaları istişare ettik. AK Davaya çalışmalarıyla katkı sunan başkanımıza minnettarız. ‘ değerlendirmesini yaptı.

KAHVECİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet daha sonra Aziziye Belediye Meclisi Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kahveci’yi ziyaret ederek gündem ve güncele ilişkin görüş teatisi gerçekleştirdi.

Mustafa Kahveci AK Parti’mizin genç kuşak kadrosundan. Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Kahveci’nin Başkan Yardımcılığını tebrik ziyaretinde bulunduk. Bulunduğu vazifelerde hep başarılı olan Kahveci inşallah bu pozisyonunda hakkını verecektir. Başarılar diliyoruz.’  temennisini paylaştı.