TOPLU ULAŞIM AZİZİYE’DE MASAYA YATIRILDI

AZİZİYE’DE TOPLU ULAŞIM İSTİŞARESİ


Toplu ulaşımın sorunları ve öngörülen çözümler Aziziye’de konuşuldu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başkanlığında Ilıca Termal Tesisleri’nde yapılan toplantıda toplu ulaşımda görevli personel ve özel halk otobüsleri yetkilileri toplu ulaşımda yaşanılan problemleri ve bu sorunları ortadan kaldırabilecek çözümler görüşüldü.
Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Hak-İş Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal ve toplu ulaşımda görev yapan personel katıldı.
Toplu ulaşımın halkı yakından ilgilendiren en önemli hizmetlerden biri olduğuna dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un ulaşım anlamında kaliteyi yakaladığını ve yapılan çalışmalarla vatandaşların toplu ulaşım hizmetlerinden memnun kaldığını söyledi.


Her alanda olduğu gibi toplu ulaşımda da ellerinden gelenin en iyisini vatandaşlar için yaptıklarını söyleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’a kazandırdıkları yeni otobüslerle ve hizmet kalitesiyle örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdiklerini kaydetti.


Toplu ulaşımda görev yapan personelinde azama hassasiyetle vatandaşa kaliteli hizmet sunma gayretinde olduğuna dikkat çeken Başkan Sekmen, her zaman daha iyisini yapma gayretinde olduklarını söyledi.