MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. KAMİL AYDIN AZİZİYE'DE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti.

Aziziye Belediyesi Dadaşkent hizmet binasında gerçekleşen ziyarette sırasında Aydın’a MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yaklaşık kırk dakika süren ziyarette Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede yürüttükleri ve ilçeye kazandırdıkları projelerle ilgili Aydın’a bilgiler verdi.

Belediyecilik anlamında Aziziye’de önemli işler yapıldığını ifade eden Milletvekili Aydın, memleketin her köşesinde taş taş üstüne koyan yöneticilerin yanında olduklarını ve bu anlamda kendilerinin de her zaman taşın altına ellerini koyabileceklerin söyledi.

Aydın ayrıca Aziziye ‘de yapılan önemli çalışmalar için Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür etti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın ziyaretinden mutlu olduklarını dile getirdi.

Başkan Orhan, Aziziye’de ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmet’ şiarıyla hizmet ürettiklerine dikkat çekerek, görev süreleri içerisinde vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olarak gereken hizmetleri ürettiklerini söyledi.

Ziyaret birlikte çektirilen fotoğrafın ardında son buldu.