BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ         Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında gençlerin Türkiye'nin son yıllarda tüm dünyanın gözü önünde yaşanan yükselişinin devam etmesinde büyük rol oynayacağını söyleyen Başkan Orhan, 19 Mayıs ruhunun yaşatılması çağrısında bulundu. Gençlerin bugünden daha güzel yarınlarımız için hem teminatımız hemde gücü olduğunu dile getiren Başkan Orhan, şu görüşlere yer verdi:        "Biz gençlerimizin canları pahasına vatanımıza, milletimize sahip çıkacağına şüphesiz inanıyoruz.

19.05.2020

ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK

-AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ -ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK -BAŞKAN ORHAN; ILICA YEŞİLE DOYACAK        Aziziye Belediyesi baharın gelişi ile birlikte ilçe sınırları içinde yeşil alanların artırılması için çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Ilıca mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında Aziziye Caddesinde istimlak edilen ev ve işyerlerinin ardından bu alanlarda yeşil alan ve meydan düzenlemesi yapılmaya başlandı. Tüm bunların yanında uzlaşma sürecinin ardından 30 işyerinin bulunduğu toplam 650 metrekarelik alan belediye ekipleri tarafından yıkımı yapıldı.

17.05.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZA DESTEKLERİMİZ ARTACAK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren kahvehaneler, berber ve kuaförler ile rehabilitasyon merkezlerine yardım çeki dağıtıldı. Korona virüs salgınından dolayı işini kaybeden ve iki ayı aşkın süredir işyerleri kapalı olan esnafın 250 TL’lik çekler halinde verilen yardımlardan dolayı memnuniyetleri dikkatlerden kaçmadı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle çalışmaları durdurulan halkın yoğun olarak talep gösterdiği kuaför ve kahvehanelerin bu zaman zarfından zarar görmesi nedeniyle belediye olarak bir nebzede olsa onları rahatlatma amacında olduklarını söyledi.

15.05.2020

BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL

-BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL BB Erzurumspor’un dün yapılan ikinci Covit 19 testleri sonrasında 4’ü futbolcu toplam 11 kişinin pozitif çıkması Erzurumlu futbolseverleri üzüntüye boğdu. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Haziran’dan itibaren başlaması planlanan TFF PTT birinci lig maçları öncesinde ortaya çıkan bu olumsuz durumu kulübün en kısa sürede atlatacağına inandığını söyledi. Ligde halihazırda ikinci sırada bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un süper lige çıkma mücadelesinde ortaya çıkan bu büyük engelin mutlaka aşılacağını iddia eden Başkan Orhan, taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.

14.05.2020

BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN

-BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZ HUZUR İÇİNDE HİZMET VERECEK Korona ( Covit 19 )salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan berber ve kuaförlerin ülke genelinde yeniden hizmet vermeye başlaması sonrasında ilk dezenfeksiyon işlemleri Aziziye Belediyesi tarafından yaptırıldı. Gün içerisinde 09.00-21.

11.05.2020

ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI

-BAŞKAN ORHAN'DAN DUYGULANDIRAN ZİYARETLER -ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Anneler Günü'nde ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti ve bu anlamlı günlerini kutladı. Sosyal mesafe kuralları ve tedbirlerinin unutulmadığı ziyaretlerde Başkan Orhan'ı karşılarında gören şehit ailelerinin duygu dolu oldukları dikkatlerden kaçmadı. Şehit annelerine ‘Sizi kendi annemizden farklı görmüyoruz’ diyerek çiçek veren Başkan Orhan'ı, şehit anneleri bağrına bastı.

10.05.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI -Başkan Orhan; Onlar her daim kılavuzumuz olmuşlardır Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü’nde aslında annelere verilen değeri bir güne yaymanın yeterli olmayacağına dikkat çekti. Annelerin merhametleri ile dünyayı şekillendiren cennetin ayaklarının altına serildiği iyiyi güzeli can damarı, hayat bağı olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, sözlerini şöyle sürdürdü.

09.05.2020

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ -Başkan Orhan Onları Unutmadı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık personeline moral ziyareti gerçekleştirdi. Beraberinde Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen ile gittiği hastanede Başhekim Dr. Mahmut Avcı, tarafından karşılanan Başkan Orhan, bilhassa Korona virüs enfektesi bulunan hastaları tedavi eden sağlık çalışanları ile görüştü.

08.05.2020

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ -Başkan Orhan’dan 23 Nisan jesti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından korona salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlara ve özellikle çocuklar için bizzat başlatılan sosyal medya yarışmaları hız kesmeden devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı içerikli şiir, resim, görsel ve videoların gönderilerek yapıldığı son yarışmada dereceye giren çocuklara Aziziye Belediyesi tarafından tablet bilgisayar hediye edildi. Belediye yetkilileri tarafından evlerinde teslim edilen hediyeleri alan çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.

06.05.2020

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR -“Çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye yatırımlarında çalışan işçileri bizzat çalışma alanlarında ziyaret etti. İşçileri çalıştıkları yere giderek teşekkürlerini ileten Başkan Orhan, "İşçiler onlar bizim can simidimiz hayatımızı idame ettirmek ve kolaylaştırmada katkıları inkâr edilemez." diyerek çalışanlara minnet duygularını ifade etti.

04.05.2020