AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

Aziziye Belediyesi yeni aldığı araç ve iş makineleriyle araç filosunu daha da güçlendirdi. Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi sorumluluğunda bulunan mahalle statüsündeki köylere de kaliteli ve hızlı hizmet götürebilmek için araç filosunu büyüttü. Ilıca Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen tanıtım töreninde kurban kesimi ve birlikte yapılan duaların ardından 20 yeni araç hizmete girdi.

11.04.2018

BAŞKAN ORHAN AZİZİYE'DE YENİ AÇILAN İŞ YERLERİNİ ZİYARETİ ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçedeki esnafı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. İlçede yeni açılan iş yerlerini ziyaret eden Başkan Orhan, hayırlı ve berereketli kazanç dileklerini esnafları bizzat ziyaret ederek bildiriyor. Geziler sırasında vatandaşlarla da sohbet edip görüş ve önerilerini alan Başkan Orhan, istişare kültürü içerisinde karar aldıklarını ve yapacakları hizmetleri bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini söyledi.

10.04.2018

16 NİSAN HALK OYLAMASI SONRASI TOPLUM VE SİYASET PANELİ

Aziziye Belediyesi ile TÜGVA Erzurum Temsilciği, 16 Nisan Halk Oylaması Sonrası Toplum ve Siyaset konulu panel düzenledi. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon’da düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr.

09.04.2018

AK PARTİ AZİZİYE İLÇE KADIN KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi Aziziye Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşti. Aziziyeli kadınların yoğun ilgi gösterdiği kongreye AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof.

09.04.2018

BAŞKAN ORHAN AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği gençlik kampına katıldı. AK Partili gençlerle bir araya gelen Başkan Orhan, Türkiye'nin seçilmiş en genç belediye başkanı olarak tecrübelerini aktardı. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde gerçekleşen kamp programında gençlere yönelik birbirinden farklı eğitim programları yer alıyor.

09.04.2018

AZİZİYE'NİN MUHTARLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinin muhtarlarıyla buluştu. Müceldili Konağı'nda gerçekleşen programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Belediye meclis üyeleri ve Aziziye ilçesinin muhtarları katıldı. Mahalle muhtarlarının talep ve isteklerinin iletildiği program yaklaşık 3 saat sürdü.

05.04.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 20 ARAÇ DAHA KAZANDIRDI

Aziziye Belediyesi ilçede daha iyi hizmet üretebilmek için araç filosunu genişletti. 20 aracın kazandırıldığı filoda; iş makinası, kamyon, midibüs gibi hizmet araçları bulunuyor. Aziziye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde yapılan dualarla ve kesilen kurbanın ardından araçlar hizmete veremey başladı.

05.04.2018

AK PARTİ ANKARA GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI ALİ ÖZDEMİR'DEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Özdemir Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti. Belediyenin Dadaşkent'deki hizmet binasında gerçekleşen ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü. Gençlikle ilgili yaptıkları çalışmalarlı anlatan Özdemir, Başkan Orhan'a ilçede gençlere yönelik yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

04.04.2018

AZİZİYE MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK

Aziziye Belediyesi ve Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü Afrin’de görev yapan Mehmetçik için düzenledikleri kermesin gelirlerini TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Aziziye Belediyesi ile Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan kahraman Mehmetçik için kermes etkinliği düzenlendi. Hafta sonu Erzurum’daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe vatandaşların ilgisi büyük oldu.

04.04.2018

BAŞKAN ORHAN OVACIK BÖLGESİNDE

Aziziye Belediyesi Başkanı Muhammed Cevdet hizmet ziyaretlerine hafta sonu da devam etti. İlçenin Ovacık bölgesinde bulunan Aşağı Canörene Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Orhan, Muhtar Kenan Güllük'ten  köy hakkında bilgiler aldı ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalleyi kurmaylarıyla birlikte karış karış gezen Başkan Orhan, karşılaştığı mahalle sakinleriyle sohbet etti ve daha sonra köy konağında vatadaşları dinledi.

01.04.2018