BAŞKAN ORHAN TEZGAHA GEÇTİ VATANDAŞLARA SATIŞ YAPTI

BAŞKAN ORHAN TEZGAHA GEÇTİ VATANDAŞLARA SATIŞ YAPTIAziziye Belediye Başkanım Muhammed Cevdet Orhan, ilçede kurulan semt pazarlarını ziyaret etti.İlçenin Selçuklu ve Ilıca Mahallelerinde kurulan semt pazarlarını gezerek esnafla sohbet eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, vatandaşları dinledi, belediye yöneltilen talep ve isteklerin notunu aldı.Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişare eden Başkan Orhan, semt pazarında tezgâhın başına geçti ve vatandaşlara satış yaptı.

29.08.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan 30 Ağustos Zaferi’nin 97'nci yıl dönümü ile Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 97. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını ifade Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: Yüce Türk milleti şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatan severliğiyle varlığına son vermek isteyen yedi düvele karşı dik durmuş ve eğer söz konusu vatan ise hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.

29.08.2019

AZİZİYE’DE HAŞERELERE GEÇİT YOK

AZİZİYE’DE HAŞERELERE GEÇİT YOK   Aziziye Belediyesi sıcakların etkisiyle artan zararlı haşere ve sinek şikayetlerine karşı çalışma başlattı. Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlık ekipleri ilçede yer alan cadde, sokak, dere ve zararlı haşerelerin çoğalabileceği bölgelerde titizlikle çalışma yaptı. Uzman ekiplerce hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçları kullanan ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetleri tek tek değerlendirdi.

26.08.2019

AZİZİYE’DE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT

AZİZİYE’DE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT Aziziye Belediyesi ilçede ana ve ara yolların yanı sıra yeni yerleşim alalarında da asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı 72 mahallenin tamamında çalışma programı oluşturan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihtiyaç önceliğine göre asfalt kaplama çalışmalarını yürütüyorlar. Asfalt ve kilit taşı parke çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen her türlü talebi de yerinde tespit ederek değerlendiriyorlar.

25.08.2019

YONCALIK MAHALLESİ’NDE KİLİT PARKE TAŞI YOL ÇALIŞMASI

YONCALIK MAHALLESİ’NDE KİLİT PARKE TAŞI YOL ÇALIŞMASI Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı Yoncalık mahallesinde kilit taşı ve bordür çalışmalarına başladı. Aziziye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından titizlikle yürütülen kilit parke taşı ve bordür yapım çalışması önceden belirlenen program dahilinde yürütülüyor. Vatandaşların yaşam alanlarıyla ilgili her türlü talebini karşılamaya çalışan belediye, ilçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak olan mahallelerde de yaşam alanlarını güzelleştirmeyi hedefliyor.

20.08.2019

AZİZİYE’DEN HEP DESTEK TAM DESTEK

AZİZİYE’DEN HEP DESTEK TAM DESTEKAziziye Belediyesi personelleri bir araya gelerek BB Erzurumspor’un SMS kampanyasına katıldı.Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan öncülüğünde toplanan personel BB Erzurumspor’a destek için düzenlenen SMS kampanyasına destek olmak ve farkındalık oluşturmak adına hep birlikte 2527’ye bağış mesajı gönderdiler.Mesaj gönderiminin ardından belediye binasın önünde toplanan personel, hep bir ağızdan,” Aziziye’den hep destek, tam destek” diyerek BB Erzurumspor’u destek verdiler.

10.08.2019

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI VE ADALET PARKI HİZMETE AÇILDI

 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI VE ADALET PARKI HİZMETE AÇILDIAziziye Belediyesi 15 Temmuz Şehitlerinin adlarının yaşatılacağı anıt ve parkı törenle hizmete açtı. Aziziye İlçesi Selçuklu Mahallesi’nde gerçekleşen açılış programına Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr.

07.08.2019

BAŞKAN ORHAN’A HALK OZANI USULÜ TEŞEKKÜR

BAŞKAN ORHAN’A HALK OZANI USULÜ TEŞEKKÜRHalk Ozanı Rahim Sağlam, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.Başkan Orhan’ın aşıklık geleneğine ve yakında baskısının yapılması planlan ‘Divandan Dökülenler’ adlı şiir kitabına verdiği desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Aşık Rahim Sağlam, bağlamasının eline aldı ve sazını sözüne kattı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın halk ozanlarının yanda yer aldığını ve bu alanda yapılan tüm çalışmalara fazlasıyla destek verdiğini anlatan Aşık Rahim Sağlam, Başkan Orhan’a teşekkür etti.

07.08.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ TÜRKİYE’DE BİR NUMARA

Aziziye Belediyesi Erasmus+ programından hibe alarak en fazla genci yurt dışına gönderen belediye oldu.Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından koordine edilen Erasmus+ Gönüllülük Programı kapsamında akredite kurum olan Aziziye Belediyesi, Ekim 2018’de başlattığı çalışmalarla yaklaşık 500.000 TL hibe aldı.

02.08.2019

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.Aziziye Belediyesi Ilıca hizmet binasında gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyarette bölge tarım ve hayvancılığı masaya yatırıldı.

31.07.2019