GURBETÇİLER’İN TERMAL İLGİSİ

BAŞKAN ORHAN’DAN GURBETÇİLERE YATIRIM ÇAĞRISI Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ilıca Termal Tesisleri’nde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın misafiri oldular. Dernek Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu onuruna Ilıca Termal Tesisleri’nde yemek veren Başkan Orhan, gurbette bulunan Erzurumlulara yatırım çağrısında bulundu. Ilıca’da son yıllarda gün geçtikçe zirve yapan Termal Turizm ilgisine vurgu yapan Başkan Orhan, özel sektör yatırımlarının gerekliliğinin önemine değindi.

24.10.2018

ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde ikamet eden engelli bir vatandaşın yardım talebine cevap verdi. Yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Sait Güngör isimli vatandaşın motorlu sandalye isteğini geri çevirmeyen Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak taleplerin karşılanmasında engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Ilıca mahalle başkanı İbrahim Çınar’ın aracılığıyla belediyeden talebini isteyen vatandaşa motorlu aracı Başkan Orhan tarafından bizzat teslim edildi.

24.10.2018

BAŞKAN ORHAN, DURMAK BİLMİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ Aziziye Belediyesi’nde adeta hizmet seferberliği yaşanıyor. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan mahalle statüsündeki köylerde bitmek bilmeyen hizmetlerine yenilerini ekliyor. Aziziye sınırları içinde bulunan Söğütlü Köyü’nde yapılan yatırımları yerinde inceleyen Başkan Orhan, 69 köyde hizmetlerin tamamlanması sözünü verdi.

24.10.2018

TÜMGENERAL TARAKÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında 9. Kolordu Komutanlığı görevine atanan Veli Tarakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Sayın Ahmet Hacıoğlu'na da ziyarette bulunan Başkan Orhan, yeni atamaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

24.10.2018

AZİZİYE’DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞI DİNLEDİ BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR Aziziye Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Aziziyeliler, her konuda taleplerini Başkan Orhan’a iletiyor. Aziziye Belediye Başkanı’nın bizzat not ederek dilediği talepler mümkün olduğunca kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Daha önce Beyaz Masa’ya iletilen görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formda başkan notunu alarak ilgili birime iletiyor.

22.10.2018

AZİZİYE’DE MUHTARLAR UNUTULMADI

BAŞKAN ORHAN; MUHTARLARIMIZ YEREL YÖNETİMLERİN KAPTANIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.Muhtarlık müessesinin AK Parti iktidarı ile değer gördüğünü hatırlatan Başkan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme vurgu yaptı. Muhtarlık kurumunun, devlet yönetiminin temel yapı taşı olduğunu, muhtarların Türkiye'nin en ücra köşelerine ulaşabilen, halka dokunabilen kılcal damarlar olduğunu belirten Başkan Orhan, "Muhtarlarımız bu önemli kurumun yetkilileri olarak devletimizin adeta gören gözü, tutan elidir.

18.10.2018

ERZURUM GÜNLERİ’NE AZİZİYE DAMGASI

BAŞKENT’E AZİZİYE DAMGASIBAŞKAN ORHAN; İLÇEMİZİN TANITIMLARI DEVAM EDECEK Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Erzurum Dernekler Federasyonunun organize ettiği Geleneksel Ankara Erzurum Günleri’ne Aziziye Belediyesi damgasını vurdu. Zengin içerikleri ile katılımcıların dikkatlerinden kaçmayan Aziziye Belediyesi standı dört gün içerisinde birçok vatandaş tarafından takip edildi. Açılış gününde milletvekillileri ve diğer protokol üyeleri tarafından da gezilen stantta termal turizmin tanıtım ekipmanları ile Ilıca’da üretilen şeker pancarı ve şeker ürünleri yer aldı.

15.10.2018

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM’DE TASARRUF YOK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’da ki Erzurumlu hayırseverler tarafından Atlıkonak Mahallesi’nde ki ilköğretim okuluna yapılan yardım organizasyonuna eşlik etti. Rasim Önalan İlkokulu’nda yapılan kışlık mont ve ayakkabı dağıtımının diğer okullarda da devam edeceğini söyleyen Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereği olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Her yıl ilköğretim haftasında ilçe sınırlarındaki tüm öğrencilere kırtasiye yardımı yaptıklarını anlatan Başkan Orhan, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimizin daha rahat ortamlarda daha huzurlu bir eğitim sağlamaları için yerel yönetimler olarak canhıraş çaba gösteriyoruz.

11.10.2018

BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BİR EKOLDÜR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Erzurum’a geldi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ında iştirak ettiği karşılama töreni ve sonrasındaki yerel yönetimler toplantısında belediye çalışmaları ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve diğer ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda AK parti il Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

11.10.2018

ILICA’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Camiler ve din Görevlileri Haftası münasebetiyle Aziziye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı buluşmasına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da katıldı. Ilıca Merkez Cami’de sabah namazı sonrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Orhan ve İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, cami cemaatiyle çorba içip sohbet ettiler. Belediye Başkanı Orhan, bu tür organizasyonların önemine değindi.

11.10.2018