BAŞKAN ORHAN ' BİZ BİZE' PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'un en eski televizyon kanalı olan Kanal 25'te ' Biz Bize' programının konuğu oldu. Moderatör Naci Ergen ve Yorumcu Samet Özünal'ın sorularını yanıtlayan Başkan Orhan, ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  Sosyal medya kanalları aracılığıyla da izleyicileri canlı olarak ulaşan programda Başkan Orhan, bölgede yaşayan vatandaşların da sorularını yanıtladı ve gelen taleplere cevap verdi.

19.02.2018

BAŞKAN ORHAN KAVAKLIDERE'DE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, değerlendirme gezileri kapsamında ilçeye bağlı mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün akşam Kavaklıdere Mahallesi'ne misafio olan Başkan Orhan, köy konağında burada yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Kavaklıdere Mahalle sakinlerinin her zaman desteklerini en üst seviyede gördüklerini kaydeten Başkan Orhan, ziyaret yaptıkları mahallelerin lokal problerini çözdüklerini, bölgede yaşayan vatandaşlarla istişareler sonucu ortaya çıkan sonuçlara göre hizmetlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

17.02.2018

MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR AZİZİYE'DE YAPILAN ÇALIŞMALARI DİNLEDİ

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye Belediyesi'ne ziyartte bulundu.  Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Aydemir, Aziziye Belediyesi'nin çok geniş bir sorumluluk alanına sahip olduğunu söyledi. Aydemir," Aziziye en büyük hizmet alanına sahip ilçelerimizden bir tanesi.

16.02.2018

AK PARTİ AZİZİYE TEŞKİLAT KAMPI'NDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

  Aziziye Belediyesi ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği eğitim kampı sona erdi. Ilıca Termal Tesisleri’nde gerçekleşen kamp programına; AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr.

13.02.2018

TÜGVA ERZURUM İL TEMSİLCİĞİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciği, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Duygulu anların yaşandığı programa AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr.

10.02.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ'DEN'1 ÜNİTE KAN 3 CAN ' KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Aziziye Belediyesi, Kızılay ile birlikte '1 Ünite Kan 3 Can' kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdi. Aziziye Belediyesi Nikah Salonu'nda başlayan bağış kampanyasına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve vatadaşlar katıldı. Sabah Saat:09:00'da başlayan kampanya mesai bitimine kadar devam etti.

09.02.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 8. sınıf öğrencilerine Liseye Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık kitabı hediye etti. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu’nun da eşlik ettiği programda ilçede bulunan Atatürk, 23 Nisan, Başçakmak ve Eskipolat Ortaokullarında 8.

08.02.2018

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede sakinlerine istişare ziyaretlerini sürdürüyor.  İlçenin dört bir yanını gezen Başkan Orhan, gezileri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek talep ve düşüncelerini dinliyor. Sık sık esnaflarla da bir araya gelen Başkan Orhan, esnafların toplumun aynası olduğunu ve istişare sünnetinin en önemli değerlerden olduğunu bildirdi.

06.02.2018

ŞEHİT PİYADE TEĞMEN AHMET AKTEPE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda girdiği çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Şehit Piyade Teğmen Ahmet Aktepe'nin cenaze namazına binlerce Erzurumlu katıldı. Narmanlı Camii'nde ikindi namazına müteakip yapılan cenaze töreninin ardından Teğmen Aktepe, Tortum'un Şenyurt Mezarlığı'na götürüldü.

06.02.2018

DUAYENLER AZİZİYE'DE BULUŞTU

Kurulduğu ilk günden itibaren AK Parti'ye Erzurum'da gönül vermiş duayenler Aziziye'de buluştu. Programa Erzurum Milletvekili Prof. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti'ye Erzurum'da hizmet etmiş ve gönül vermiş çok sayıda davetli katıldı.

05.02.2018